Vers van de pers! Clash of the Two Americas vol. 4: The Anglo-Venetian Roots of the Deep State (432 blz.)

vers-van-de-pers!-clash-of-the-two-americas-vol-4:-the-anglo-venetian-roots-of-the-deep-state-(432-blz.)

21-01-23 02:55:00,

In de eerste drie delen van Clash of the Two Americas maakten de lezers kennis met twee tegengestelde stromingen die de hele Amerikaanse (en wereld)geschiedenis van 1776 tot heden hebben bepaald.

Waar de ene traditie de beste renaissanceconcepten van God, Wet, Vrijheid en Waarde vertegenwoordigde, die werden vastgelegd in de oprichtingsdocumenten van Amerika, vertegenwoordigde de andere traditie de slechtste tradities van het oligarchisme, die de mensheid in de loop der eeuwen in een imperium, oorlogen, kruistochten en ontvolking stortten.

Terwijl de ene traditie werd verdedigd door letterlijk elke Amerikaanse president die tijdens zijn ambtsperiode stierf, zoals we ontdekten in die boeken, vormde de andere, op Londen gerichte traditie de kern van een verraderlijke vijfde colonne die in de loop van twee eeuwen werd opgebouwd en het is op deze colonne dat de huidige diepe staat rust.

In dit vierde deele van de serie (met een speciale bijdrage van Cynthia Chung) maakt u kennis met de oorsprong en de structuur van die oligarchische operaties op een niveau van diepgang en resolutie dat u nooit voor mogelijk hebt gehouden, met een focus op de rol van de Anglo-Venetiaanse inlichtingenoperaties die werden opgebouwd lang voor de offers die in 1776 werden gebracht.

Hoe deze veelzijdige parasiet Engeland zuiverde van zijn humanistische impulsen en een ooit levensvatbaar nationaal karakter omzette in een imperium en hoe een jonge kolonie zich losmaakte van dat imperium, wordt uitvoerig besproken, gevolgd door verschillende handelingen die het epistemologische slagveld documenteren dat heeft gediend als de frontlijnoorlog om zowel de Verenigde Staten als de westerse wereld te heroveren in de loop van de 20e en het begin van de 21e eeuw.

” Lees verder bij Matthew Ehret…