EZAZ.NL:ㅤ‘Voltooid leven’ opmaat tot opgedrongen euthanasie.

ezaznl:ㅤ‘voltooid-leven’-opmaat-tot-opgedrongen-euthanasie.

23-01-23 04:00:00,

De bevolking van Nederland groeit als nooit tevoren. Niet door natuurlijke aanwas, voor alle duidelijkheid. Daarbij blijken ouderen een sta-in-weg, een blok-aan-het-been te worden. Jongeren worden opgezet tegen hun eigen ouders die ‘van hun centen’ met de caravan erop uit trekken. Bejaardentehuizen verdwenen, met toegekende minuten thuiszorg moesten ze het zelf verder maar uitzoeken. Inmiddels laat de politiek weten dat je na een ‘voltooid leven’ mag gaan. Het leidt tot discussies over wanneer een leven is ‘afgeschreven’. Bij 75 jaar beweren sommigen. Dan is de ‘biologische houdbaarheid’ klaarblijkelijk voorbij. Nederland wordt rijp gemaakt voor zelf-euthanasie. Volgens een bekende columnist moet het ‘dorre hout’ weg.

Foto: Pixabay Als je leven wordt afgeschreven

We leven in bizarre tijden waarin de menselijke geest behoorlijk op drift is geraakt. Ooit als ethische peilers geldende normen en waarden worden door massale overheidscampagnes ‘ge-reset’. Ze wordt ons een angst aangepraat voor ‘terroristen’, ‘de Russen’, het klimaat en virussen. In een situatie van angst zijn mensen bereid om alles aan te nemen waarvan wordt beloofd dat het de oorzaak van die angst zal wegnemen.
Zo is ons verteld dat experimentele mRNA-inentingen ons tegen een virus kunnen beschermen. Dat met indringende surveillance-maatregelen we het terrorisme kunnen tegenhouden (als het er al is). Met ‘klimaat’ als kapstok moeten we vrezen dat ons land aan het eind van deze eeuw niet alleen een broeikas is, maar ook voor 8 meter onder water zal staan. ‘De Russen’, die meer van onze culturele eigenheden hebben dan menigeen die in grote getale onze bevolking aanvullen,

 » Lees verder op ‘EZAZ.NL’: …