NachDenkSeiten:ㅤCorona grensovergangen

nachdenkseiten:ㅤcorona-grensovergangen

23-01-23 08:10:00,

Claudius Loga, een specialist in algemene geneeskunde, heeft een verslag geschreven over zijn “Ervaringen in de dagelijkse praktijk van een huisarts” en dit ter beschikking gesteld van de Nachdenkseiten. Wij publiceren dit interessante verslag inclusief de begeleidende brief aan de redactie van Nachdenkseiten. Albrecht Müller.

Beste redactie van de Nachdenkseiten,

Bedankt voor 3 jaar kritische analyse en achtergrondinformatie over de Corona-crisis! De Nachdenkseiten waren een constante metgezel en aanmoediging voor mij in deze moeilijke tijd.

Als huisarts heb ik in deze 3 jaar in onze praktijk veel mensen gesproken die te lijden hadden onder de inbreuken op de grondrechten en de gevolgen daarvan. Het werd me al snel duidelijk dat het de kwetsbare, zieke of getraumatiseerde mensen waren die de gevolgen voor hun gezondheid ondervonden van de maatregelen – die eigenlijk bedoeld waren om de gezondheid te beschermen. Zij ervoeren schendingen van hun persoonlijke grenzen, die eigenlijk door de basiswet beschermd zouden moeten worden. De persoonlijke ruimte, autonomie en deelname van deze mensen aan het sociale leven werden enorm beperkt,

” Lees verder op NachDenkSeiten