NachDenkSeiten:ㅤGedachten over eind 2022

nachdenkseiten:ㅤgedachten-over-eind-2022

23-01-23 02:00:00,

Tijdens de jaarwisseling is er veel geschreven. Veel mensen hebben goede en slechte gedachten gehad over het afgelopen jaar. Met enige vertraging presenteren wij u de gedachten die onze lezeres Tanja Stopper had over het afgelopen jaar.

“Vrede hoeft niet onhaalbaar te zijn en oorlog hoeft niet onvermijdelijk te zijn.” John F. Kennedy, 10 juni 1963

Het jaar 2022 is moeilijk onder woorden te brengen. Het had ook een heel goed jaar kunnen zijn – na meer dan twee jaar het einde van de pandemie in zicht en in Duitsland een nieuwe overheiddie eind 2021 – losjes – gebaseerd zal zijn op een Willi Brandt – zelf benoemd “Alliantie voor vrijheid, rechtvaardigheid en duurzaamheid” “Durf meer vooruitgang te boeken” het vaandel had opgenomen. Daar komt nog bij dat een nieuwe minister van Buitenlandse Zaken die al de krantenkoppen had gehaald met haar occasionele delicatesse (“CV-gate”,

” Lees verder op NachDenkSeiten