Munitie in kerncentrales en gedwongen mobilisaties: De gebeurtenissen van 23 januari

munitie-in-kerncentrales-en-gedwongen-mobilisaties:-de-gebeurtenissen-van-23-januari

24-01-23 10:21:00,

Hier vertaal ik de samenvatting van de gebeurtenissen in en rond Oekraïne op 23 januari zoals gepubliceerd in het Russische persbureau TASS.

Het Russische persbureau TASS publiceert bijna elke avond een samenvatting van de gebeurtenissen van de dag in en rond Oekraïne. Ik zal proberen elke samenvatting indien mogelijk te vertalen, hoewel ik niet kan garanderen dat ik dat elke dag kan doen, vooral omdat de samenvatting soms in de vroege avond, soms laat in de nacht verschijnt.

Hier vertaal ik de Samenvatting van 23 januari.

Begin van de vertaling:

Munitiedepots in kerncentrales en discussies over tanks voor Kiev: de situatie in Oekraïne

Wat in Oekraïne gebeurt, is niet langer een hybride oorlog, maar een echte oorlog van het Westen met Rusland, zei de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov maandag, waarbij hij erop wees dat de westerse landen zich er al lang op hadden voorbereid.

” Lees verder