NachDenkSeiten:ㅤEditors, heb moed, alstublieft meer van dit soort opmerkingen!

nachdenkseiten:ㅤeditors,-heb-moed,-alstublieft-meer-van-dit-soort-opmerkingen!

24-01-23 10:18:00,

Dat bestaat nu nog, dacht ik terwijl ik luisterde naar een radiocommentaar op MDR-AKTUELL. De bijdrage trok mijn aandacht, toegegeven, pas toen en omdat auteur en redacteur Rommy Arndt na de uitzending van haar commentaar te maken krijgt met massale kritiek op haar mening en deze fel wordt uitgezonden in de dominante media, terwijl haar woorden hartverwarmend en energiek ingaan tegen de momenteel overheersende eensgezindheid van de door haar bekritiseerde politici en mediacollega’s. Zij uitte haar angst voor onze betrokkenheid bij de oorlog, haar verontwaardiging tegen oorlogszucht en herinnerde ons eraan dat Duitsland al eerder in de wereld veel leed en verwoesting heeft aangericht. Een commentaar van Frank Blenz.

De publieke omroep MDR-Aktuell heeft in haar uitzendformat een redacteur aan het woord gelaten met een commentaar waarin de vraag van “Moet Duitsland zware gevechtstanks leveren aan Oekraïne?” werd gevraagd. Tussen ons: Zulke opmerkingen zijn nu zeldzaam.

Terzijde,

“Lees verder op NachDenkSeiten