NachDenkSeiten:ㅤHoe de tijden verslechteren – geïllustreerd door de behandeling van Daniele Ganser

nachdenkseiten:ㅤhoe-de-tijden-verslechteren-–-geillustreerd-door-de-behandeling-van-daniele-ganser

24-01-23 09:00:00,

In het najaar van 2016 zijn de NachDenkSeiten.. Evenement met Daniele Ganser in Landau en rapporteerde erover. Het evenement was een initiatief van Leuchtturm e.V.. Het was een geweldig evenement. Full house. Goede discussie. Geen vijandig commentaar. Vandaag is er een boze discussie losgebarsten over een evenement met Daniele Ganser dat gepland staat voor 27 maart 2023 in Dortmund. Met agressieve insinuaties van de gemeenste soort. De verbale agressie tegen Daniele Ganser komt niet alleen uit Antifa-kringen, ook de gevestigde partijen doen eraan mee – van de CDU tot de Groenen en van de SPD tot Die Fraktion/Die Partei. De tijden worden slechter. Wie tegen de angel likt, wordt belasterd. Albrecht Müller.

Als je het jezelf aan wilt doen om te kijken naar een geschikt smut medium, hier is er een. Het heet NORDSTADT BLOGGER. Alles wat niet in de lijn ligt wordt rechts en samenzweringsideologisch genoemd en bestreden,

” Lees verder op NachDenkSeiten