Een uur durend interview met een getuige van het neerhalen van MH17

een-uur-durend-interview-met-een-getuige-van-het-neerhalen-van-mh17

25-01-23 11:00:00,

Ik had vorige week een exclusief interview met een getuige van het neerschieten van MH17 die door Oekraïne is gestuurd om te getuigen tijdens het proces in Nederland.

van

25. Januari 2023 12:00

Twee weken geleden werd ik gebeld met de vraag of ik iemand uit het Westen kende die een man wilde interviewen die in 2014 aan de kant van de Donbass-rebellen vocht, daarbij getuige was van het neerschieten van MH17, later in Oekraïense gevangenschap werd genomen en tijdens het Nederlandse proces getuigde over het neerschieten van de Boeing. De man wilde praten met een journalist uit het Westen om zijn verhaal daar bekend te maken, zo werd mij verteld. Aangezien ik bijna niemand ken die zich zo intensief met het onderwerp heeft beziggehouden als ik (dit alleen al Artikel over dit onderwerp heeft een leestijd van ongeveer een uur) en die ook nog steeds in Rusland woont en Russisch kent,

” Lees verder