Wat Maakt Een Oligarchie En Waarom Is Het Nog Niet Uitgestorven?

25-01-23 11:12:00, Wat is de aard van oligarchisme en wat heeft systemen van het imperium in staat gesteld een continue zelforganisatie over generaties heen te handhaven? Is het puur gebaseerd op familiebanden? Is het gebaseerd op ambitie? Is het geworteld in een vorm van aangeboren sociopathie? Of ligt de essentie van het oligarchisme in iets cultureels? Is het zo dat oligarchen over geheime kennis beschikken en dat die geheime kennis hen doet handelen in overeenstemming met de wetten van het universum? Of lijdt deze zelfbenoemde meesterkaste aan een diepgewortelde reeks waanideeën zonder enig verband met de natuurwetten?In dit gesprek met Thomas Carrigan worden deze vragen en nog veel meer onderzocht.Klik hieronder om het volledige programma te bekijken: ” Lees verder bij Matthew Ehret…