Redactionele aanbeveling: – Zal de massale vergiftiging van ons luchtruim een dodelijk veldeffect veroorzaken? LewRockwell

zal-de-massale-vergiftiging-van-ons-luchtruim-een-dodelijk-veldeffect-veroorzaken?

09-05-23 08:12:00,

Wanneer mensen in de lucht kijken en witte sporen parallel en kriskras door de lucht zien lopen, weten ze niet dat ze geen “condensatie” zien, maar getuige zijn van een door de mens veroorzaakte “klimaatcrisis” die alle mensen en dieren op de planeet Aarde treft die lucht inademen. Deze witte vliegtuigsporen zijn het resultaat van het wetenschappelijk bewezen sproeien van aluminiumdeeltjes en andere giftige zware metalen, polymeren en chemicaliën. Deze giftige atmosferische aërosolen worden gebruikt om weerpatronen te veranderen, waardoor in sommige regio’s droogte en in andere overstromingen en overstromingen worden veroorzaakt. Zelfs extreme koude kan worden geproduceerd door klimaatengineering in andere omstandigheden. Helaas krijgen deze dreigende rampen niet de aandacht van Amerikaanse burgers of politici. De oorlog tegen het weer is al zover gevorderd dat menselijke en dierlijke vernietiging niet meer kan worden uitgesloten. Het is zo ernstig, en het is tijdelijk”.

Getekend: Generaal Charles Jones, Brigadier Generaal, U.S. Luchtmacht.

De term “chemtrails”, hoewel accuraat, is op grote schaal misbruikt door het publiek en de media, zeker opzettelijk, om alle inspanningen tegen weer en klimaat geoengineering, cloud seeding, en de productie en het sproeien van op chemicaliën gebaseerde kunstmatige wolken ontworpen om zonlicht te reflecteren door de atmosfeer te besproeien met chemicaliën, dodelijke metalen en vergif, in diskrediet te brengen. Dit gebeurt al heel lang onder de valse naam van bescherming tegen de absurde en frauduleuze “dreiging” van door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”. Degenen die deze fraude aan de kaak stellen, worden gewoonlijk bestempeld als “samenzweringstheoretici”. Dit is bijna altijd een ongerechtvaardigde en retorische ad hominem aanval op het karakter in plaats van de inhoud te onderzoeken; dit alles om elke discussie over een geldige kwestie betreffende de van bovenaf opgelegde manipulatie van het weer en de vergiftiging van alle levende wezens te vermijden. Er is inderdaad sprake van door de mens veroorzaakte manipulatie van het weer en het sproeien van giftige metalen en chemicaliën, maar dat gebeurt niet door autorijden of een vliegreis, maar door overheids- en militaire operaties. Met andere woorden, opwarming van de aarde, afkoeling van de aarde of de onschuldige term “klimaatverandering” zijn doelbewuste handelingen en niet simpelweg te wijten aan het menselijk bestaan en de dagelijkse basisfuncties van het leven.

Ik wil de rest van mijn opmerkingen inleiden met een anekdotische ervaring die ik persoonlijk heb meegemaakt gedurende de afgelopen twee dagen in de Rocky Mountains hier in Montana. Wat ik heb gezien is hier en bijna overal elders een normaal verschijnsel, maar ik heb beide dagen doorgebracht met het bekijken van het ontvouwen van valse chemische wolkenzaaiing en de daaruit voortvloeiende atmosferische veranderingen. We hadden een zeldzame periode van volledig blauwe lucht, hoewel niet zo blauw als in het verleden. Op beide dagen, van 9 uur ’s ochtends tot laat in de avond, zag ik straal na straal metalen en chemicaliën over de horizon spuiten. De patronen kruisten elkaar, waren op verschillende hoogtes en bewogen van het ene deel van de hemel naar het andere, waarschijnlijk afhankelijk van de windstromingen. Er was voor beide dagen een heldere hemel voorspeld, maar ’s middags was de onnatuurlijke bewolking voldoende om de zon volledig te blokkeren, althans gedeeltelijk tot zwaar.

Wat begon als een volledig heldere hemel veranderde in een door de mens gemaakt, uitgebreid wolkendek dat in de lucht hing tot ik de lucht niet meer kon zien. Uiteraard werden er opzettelijk gifstoffen gesproeid om vitaal zonlicht te blokkeren, maar het is veel meer dan alleen het blokkeren van de zon, want al deze metalen en chemicaliën verspreiden zich uiteindelijk en vallen op aarde, waar ze elk levend wezen schaden. Dit heeft een zeer schadelijk effect op alle planten en dieren, inclusief de mens. Gelet op wat bewezen is in deze nuttige ladingen, loopt de hele natuur, inclusief water, bodem, insecten, dieren, vogels, vissen en mensen het risico van vernietiging van de landbouw, verandering van weerpatronen, het doden van insecten en bestuivers, manipulatie van het weer, geo-engineerde weersystemen en kankerverwekkende gifstoffen bestaande uit metalen en chemicaliën in nanodeeltjes.

Dit gebeurt al tientallen jaren, maar op dit moment wordt het hele luchtruim in dit land en de wereld ermee overspoeld. Een deel ervan wordt gedaan door commerciële vliegtuigen, maar het meeste, lijkt het, wordt gedaan door het leger, voornamelijk de luchtmacht, door en met toestemming van deze regering, door NASA en door anderen. Dit is een vooropgezette en geplande aanval op de mensheid en de Aarde. Het is een gewapende vorm van oorlog tegen al het leven in eigen land en op Aarde. Deze tactieken kunnen worden gebruikt als oorlogswapens, om voedsel en landbouwgrond te vernietigen, en om te ontvolken door het lichaamssysteem te vernietigen.

Recentelijk zijn er extreme weersverschijnselen geweest. Het is zeker moeilijk te bewijzen dat dit geen normale maar verzonnen gebeurtenissen zijn, maar deze anomalieën komen zo vaak voor en zijn zo ver buiten de rede dat het onmogelijk is te negeren dat deze gebeurtenissen waarschijnlijk verzonnen zijn. Ruim bovengemiddelde temperaturen in het midden van het voorjaar gaan in veel gebieden van het land over in zeer koude en besneeuwde dagen, om vervolgens weer terug te keren naar hoge temperaturen. Zelfs in mijn streek heb ik de afgelopen twee weken recordhoge temperaturen meegemaakt, daarna zeer koude en recordbrekende sneeuw, twee meter of meer, en nu temperaturen in de buurt van 80 graden Fahrenheit (ongeveer 27 °C). Dit gebeurt overal en is niet te wijten aan de zogenaamde “klimaatverandering” maar, naar mijn mening, aan door de mens veroorzaakte systemen. Er zijn tornado’s in overvloed, 90 graden Fahrenheit (ongeveer 32 °C) en dan sneeuw, onwerkelijke overstromingen, zoals onlangs in Florida, en vele weergebeurtenissen die het voorstellingsvermogen te boven gaan, nu zich in bijna alle gebieden tegelijk een enorme ommekeer van de normaliteit voordoet.

Maar dat is niet de enige bedreiging die uitgaat van de giftige chemicaliën en metalen die voortdurend over het land en de wereld worden gesproeid. We worden letterlijk vergiftigd, ziekten nemen sterk toe en kankers nemen toe in aantal en ernst. Dit is zeker het gevolg van deze gruwelijke besproeiingen, maar ook van de dodelijke injecties met biowapens, de vergiftiging van voedsel, inclusief planten en dieren, de vernietiging van landbouw en veeteelt, en de vergiftiging van land en water met zeer giftige chemicaliën en metalen. Deze en andere bevolkingsgroepen worden van alle kanten aangevallen in wat lijkt op een massale ontvolking door de staat, zijn controleurs, de farmaceutische fabrikanten, de CIA en het leger, NASA, HAARP, de zogenaamde wetenschappelijke gemeenschap en de technologiereuzen. Aan deze oorlog tegen de mensheid lijkt geen einde te komen.

Geo-engineering, manipulatie van het weer en het valse “klimaatveranderingsbeleid” zijn niet ontworpen om de mensheid of de Aarde te helpen, ze worden opzettelijk alleen gebruikt om te schaden en te controleren. Naast wat ik hier vermeld heb, zijn er een buitensporig aantal chemische lozingen, massale explosies en branden geweest, niet alleen van giftige stoffen, maar ook in voedselproductiefaciliteiten in het hele land. Op dit moment is geen enkele massale voedseldistributie te vertrouwen, omdat het onmogelijk is te weten wat er in onze voedselvoorziening terechtkomt.

Solar geoengineering, hoog-energetische golven en het vergiftigen van de hemel en de aarde met gifstoffen veroorzaken verhoogde stormactiviteit, droogtes, overstromingen, tornado’s, branden, aardbevingen, tsunami’s, orkanen en extreme vulkanische activiteit. Bovendien wordt de gezondheid van de mensheid systematisch vernietigd. Zoals ik vorig jaar stelde: “Het belangrijkste uitgangspunt van deze grote aanval op de mensheid door de manipulatieve staat is het bevorderen van de “klimaatverandering”-agenda, zodat de totale controle over de hele mensheid en alle bezittingen kan worden geconsolideerd met zeer weinig weerstand. Het is allemaal gebaseerd op valse angst, zoals altijd, maar de staatsactoren hebben, in hun haast om deze staatsgreep te voltooien, ook zichzelf in gevaar gebracht door klimaat- en weermanipulatie. Het complot is voortgezet naarmate meerdere staatsagenda’s werden nagestreefd, en het is nog steeds gaande, ondanks de risico’s die dit vreselijke plan voor iedereen inhoudt. Oh, wat een ingewikkeld web weven zij.”

“Wat er komt zal post-apocalyptische films doen lijken op een vakantie in Disney World.”

~ Dane Wigington

Referenties en bronvermeldingen: