CIA bemoeide zich met Amerikaanse verkiezingscampagne ten gunste van Biden, volgens rapport

cia-bemoeide-zich-met-amerikaanse-verkiezingscampagne-ten-gunste-van-biden,-volgens-rapport

10-05-23 06:00:00,

Republikeinen hebben een tussentijds rapport uitgebracht over het verhaal rond de laptop van Hunter Biden, en beschuldigen de CIA van inmenging in de laatste Amerikaanse verkiezingscampagne ten gunste van Joe Biden.

De FBI zorgde er in oktober 2020, enkele weken voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, voor dat de informatie op Hunter Biden’s laptop werden gecensureerd, waarover een Amerikaanse krant destijds berichtte. Uit de informatie blijkt duidelijk hoe corrupt de Biden-clan is en dat Hunter Biden zich bovendien schuldig heeft gemaakt aan belastingontduiking, seksuele en andere misdrijven. Het ging er dus om informatie geheim te houden die niet alleen Biden zou hebben geschaad, maar hem ook de verkiezingsoverwinning zou hebben gekost.

Daarbij wist de FBI dat de laptop en de informatie erop echt waren, omdat de laptop op dat moment al enige tijd in het bezit van de FBI was. Toch gaf de FBI de informatie vrij toen Trump’s advocaat Giuliani dat deed,

” Lees verder