Redactionele aanbeveling: – Het zou gezonder en veiliger voor de mensheid zijn om een overeenkomst te sluiten met het Colombiaanse drugskartel dan met de WHO, zegt Europarlementariër

redactionele-aanbeveling:-–-het-zou-gezonder-en-veiliger-voor-de-mensheid-zijn-om-een-overeenkomst-te-sluiten-met-het-colombiaanse-drugskartel-dan-met-de-who,-zegt-europarlementarier

16-05-23 05:56:00,

Breaking News

Printvriendelijk, PDF & E-mail


De derde Internationale Covid Top vond vorige week, op 3 mei, plaats in het Europees Parlement. De leden van het Europees Parlement (“EP-leden”) die aanwezig waren, zeiden dat het een historische gebeurtenis was.

Op de Top kwamen alle aspecten van de pandemie aan bod. Ook de documentatie over de toenemende machtsgreep van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) en de toenemende controle door georganiseerde wereldwijde entiteiten kwamen aan bod.


Uw regering en Big Tech proberen actief de informatie te censureren die gerapporteerd wordt door The Exposé om hun eigen behoeften te dienen. Abonneer u nu om er zeker van te zijn dat u het laatste ongecensureerde nieuws ontvangt in je inbox..


De dag na de Top hebben Dr. Robert Malone en Dr. Byram Bridle deelgenomen aan een persconferentie van acht leden van het Europees Parlement, van wie sommigen de Top mede hebben georganiseerd. Het doel van de persconferentie was de hoogtepunten van de vorige dag samen te vatten.

Parlementslid Christine Anderson (Duitsland) besloot haar korte opmerkingen met: “Wij zullen de afwijkende stem blijven. En we zullen alles doen wat nodig is om de globalitaire elites ten val te brengen.”

Parlementslid Mislav Kolakušić (Kroatië) zei: “De Wereldgezondheidsorganisatie wil dat alle landen een overeenkomst ondertekenen over de overdracht van de bevoegdheid om een pandemie uit te roepen en vaccins en geneesmiddelen aan te schaffen. Het zal gezonder en veiliger zijn voor de mensheid om een overeenkomst te tekenen met het Colombiaanse drugskartel.”

Europarlementariërs, Dr. Robert Malone & Byram Bridle – persconferentie na de Internationale Covidetop III, (23 min.)

In een artikel van gisteren merkte Dr. Tess Lawrie op: “Er was een grote opkomst van leden van de alternatieve media, maar de legacy pers, radio en televisie (Tell-Lie-Vision?) waren nergens te bekennen.” Maar “de boodschap komt uit ondanks de intense censuur.” Terzijde: het artikel van Dr. Lawrie is een must-read, omdat het een goede samenvatting is van verschillende evenementen die over de hele wereld plaatsvinden en die georganiseerd zijn door degenen die willen dat de waarheid bekend wordt.

Hieronder staat een lijst van de sprekers die hebben deelgenomen en waar mogelijk een korte beschrijving van hun presentatie voor het Europees Parlement vorige week. U kunt de volledige top, verdeeld in drie video’s, bekijken op het Rumble-kanaal van International Covid Summit HIER. MEP Cristian Terhes (Roemenië) heeft ook video’s van de top op zijn YouTube-kanaal gezet HIER. Tijdens de hele conferentie werd herhaaldelijk benadrukt dat het spike-eiwit een toxine is.

 • Dr. David Martin waarschuwde voor de risico’s van het toestaan van het in licentie geven of het patenteren van genetische organismen en het voortzetten van gain of function onderzoek.
 • Nick Hudson van Pandemics Data & Analytics (“Panda”) besprak de valse verhalen die de laatste drie jaar de werelddiscussie en de pers domineren.
 • Dr. Ciro Isidoro toonde aan dat covid geen nieuwe ziekte is, maar een oude ziekte, en benadrukte dat je de doodsoorzaak niet kunt vinden als je geen autopsies uitvoert.
 • Dr. Giovanni Meledandri sprak over de evolutie van het coronavirus, die een patroon laat zien van een afname van de ziekte en de selectie van vaccin-resistente mutanten.
 • Dr. Stramezzi benadrukte het belang van vroegtijdige reacties in Italië, en vooral dat in juni 2020 bekend was dat covid een behandelbare ziekte is.
 • Dr. Luis Fouche beschreef de effecten van mandaten en vroege behandeling. Hij richtte zich met name op maskers en bijbehorende gegevens.
 • Professor Dr. Phillipe Brouqui gaf zijn analyse van het gebruik van hydroxychloroquine voor de behandeling van covid.
 • Dr. Pierre Kory sprak uitvoerig over Ivermectine en over hoe de hele onderneming van de farmaceutische industrie en de academische uitgeverij gecompromitteerd is in dit covide tijdperk.
 • Jason Christoff hield een toespraak over hoe de media en de technologie van de informatie-oorlogvoering zijn bewapend en tegen ons zijn ingezet. Hij concludeerde dat er misdaden zijn gepleegd en dat psychologie en psychologische technologie (inclusief “Nudge” technologie) als wapens tegen het publiek zijn ingezet.
 • Dr. Harvey Risch gaf voorbeelden van de problemen met de manipulatie van gegevens over de werkzaamheid van “vaccins”
 • Dr. Byron Bridle
 • Parlementslid Francesca Donato (Italië) vatte de ochtendzitting samen en sprak over het belang van waarheid, democratie en vrijheid.
 • Parlementslid Mislav Kolakusic (Kroatië) stelde duidelijk en ondubbelzinnig dat artsen pandemieën moeten definiëren, niet de Wereldgezondheidsorganisatie.
 • Parlementslid Christine Anderson (Duitsland) benadrukte dat de verslagen van de Covid-commissie van de EU elke leugen die we tijdens deze uitbraak zijn tegengekomen, als een geaccepteerde wijsheid herhalen.
 • Dr. Guiseppe Tritto
 • Dr. Natalia Prego
 • Professor Giovanni Frajese
 • Emmanuelle Darles
 • Alejandro Diaz Villalobos sprak over de pediatrische gevolgen van het wanbeleid in Mexico.
 • Dr. Kirk Milhoan (USA), maakte overduidelijk welke cardiale pathologie gepaard gaat met de COVID “vaccins”, de onnodige inzet van deze “vaccins” bij pediatrische populaties en de daarmee gepaard gaande overmatige sterfte en morbiditeit.
 • Dr. Rosanna Chifari sprak over de foetale effecten van de “vaccins” en dat spike de microglia in de hersenen activeert, evenals de gevolgen daarvan voor het CZS.
 • Dr. Arne Berkhartd sprak over schade aan hart en longen, waargenomen in zijn serie van 75 autopsies. Dr. John B benadrukte enkele van Dr. Berkhartd’s punten in een Twitter thread. “Belangrijke presentatie van patholoog prof. dr. Arne Burkhardt (Duitsland) gisteren (3 mei 2023) in het EU-parlement op de Internationale Covid-top III,” begon hij.
 • Dr. Ryan Cole sprak over de effecten van de covide “vaccins” op kanker.
 • Vincent Pavan sprak over de gegevens betreffende sterfte door alle oorzaken in Frankrijk.
 • Dr. Theo Schetters toonde de correlatie aan tussen het inzetten van de vaccins en de golven van overmatige all-cause mortaliteit bij ouderen.
 • Dr. Jessica Rose presenteerde een samenvatting van bijwerkingen die in de VAERS database zijn gerapporteerd. U kunt de 10 minuten durende presentatie van Dr. Rose bekijken op Rumble HIER en ze heeft de dia’s van haar presentatie gedeeld op haar Substack HIER.
 • Drs. Meryl Nass en Katarina Lindley waarschuwden voor de wijzigingen in de Internationale Gezondheidsregeling.
 • Dr. Robert Malone sloot de top af met een samenvatting van de hoogtepunten van de dag. U kunt zijn slotopmerkingen bekijken en het transcript lezen HIER.

Volg Daily Expose op Telegram

Deel deze pagina naar Telegram