Zakharova: Niemand gelooft het Westen meer!

zakharova:-niemand-gelooft-het-westen-meer!

22-05-23 05:00:00,

In de komende dagen zal ik de eerste fragmenten publiceren van mijn interview met Maria Zakharova, de woordvoerster van de Russische minister van Buitenlandse Zaken.

In dit deel van het interview legt Zakharova uit waarom niemand in de wereld het Westen meer gelooft.

In mijn nieuwe boek “” Poetins plan – De wereld eindigt niet met Europa en de VS – Hoe het westerse systeem zichzelf vernietigt ““, ga ik in op de vraag wat de eindstrijd van systemen – die we momenteel meemaken – werkelijk inhoudt. We zijn getuige van niets minder dan de strijd tussen twee systemen waarin Vladimir Poetin de wereld een alternatief biedt voor het neoliberale globalisme. Is de burgers in het Westen gevraagd of zij dit allemaal willen, of zij hun welvaart en vrijheden willen opgeven ten gunste van het neoliberale globalisme?

Het boek is momenteel gepubliceerd en exclusief hier direct via de J.K.

” Lees verder