Nieuwe Nieuwssticker: Vanaf nu ook actueel nieuws op de Anti-Spiegel

nieuwe-nieuwssticker:-vanaf-nu-ook-actueel-nieuws-op-de-anti-spiegel

23-05-23 04:43:00,

Een van de aangekondigde veranderingen op de anti-spiegel is dat er voortaan ook actueel kort nieuws komt.

Voortaan staat de lichtkrant online, waar ik ongecommentarieerde berichten van internationale persbureaus zal publiceren. Vaste lezers van de Anti-Spiegel weten dat ik veel waardering heb voor het Russische persbureau TASS, omdat het zijn berichten neutraal formuleert en objectief blijft. Daarom is het waarschijnlijk dat daar voornamelijk TASS-berichten zullen verschijnen.

Totdat de omschakeling “soepel” verloopt, kunnen er zich enkele technische problemen voordoen, maar die zullen binnen 24 uur worden verholpen. Dit is normaal, want de servers hebben enige tijd nodig om zich aan te passen. Ik vraag om uw begrip.

Ik heb het deze week druk met een ander, momenteel het laatste, nieuw project dat ik binnenkort zal starten. Daarom zullen er deze week wat minder artikelen zijn. Ik zal waarschijnlijk begin juni verslag doen van het project.

In mijn nieuwe boek “” Poetins plan – De wereld eindigt niet met Europa en de VS – Hoe het westerse systeem zichzelf vernietigt ““Ik ga naar de vraag,

” Lees verder