NachDenkSeiten:ㅤLeserbriefe zu “Die Kampfjet-Koalition: Die Stummheit der europäischen Vasallent keine Grenzen” (De straaljagercoalitie: de domheid van de Europese vazallen kent geen grenzen)

nachdenkseiten:ㅤleserbriefe-zu-“die-kampfjet-koalition:-die-stummheit-der-europaischen-vasallent-keine-grenzen”-(de-straaljagercoalitie:-de-domheid-van-de-europese-vazallen-kent-geen-grenzen)

26-05-23 01:00:00,

In deze post bespreekt Oskar Lafontaine de goedkeuring door de Amerikaanse president Biden van de levering van F16-gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne. De VS zouden echter geen vliegtuigen leveren. Europese NAVO-staten zouden dat kunnen doen, schrijft Die Welt. Ook de opleiding van Oekraïense piloten zou in Europa moeten plaatsvinden, niet in de VS. Europese politici en journalisten geloven nog steeds dat de oorlog in Oekraïne een oorlog is die Poetin zonder reden is begonnen, uit groot Russisch nationalisme. Zij “begrijpen nog steeds niet dat deze oorlog begon met de uitbreiding van de NAVO naar het oosten en de door Biden en Victoria Nuland georkestreerde Maidan-coup in 2014, die werd gevolgd door de oorlog van de presidenten Porosjenko en Selenski tegen Oost-Oekraïne met 14.000 slachtoffers”. De voorwaarde voor meegaand en overtuigd vazalschap is domheid die grenst aan blindheid.
Dank voor de interessante brieven aan de redactie. Hieronder volgt een selectie die Christian Reimann voor u heeft samengesteld.

1. Brief aan de redactie

Ik kan alleen maar een vergelijking bedenken met de zelfdestructieve domheid van onze “volksvertegenwoordigers”: Je betrapt een inbreker in zijn flat en je helpt hem,

“Lees verder op NachDenkSeiten