Omkoping, wapens, belastingen: De beschuldigingen tegen Hunter Biden

omkoping,-wapens,-belastingen:-de-beschuldigingen-tegen-hunter-biden

28-06-23 03:00:00,

Omdat de westerse media het onderwerp van de beschuldigingen tegen Hunter Biden en de beschuldigingen tegen zijn vader, de Amerikaanse president Joe Biden, vermijden, zet ik hier de belangrijkste beschuldigingen op een rijtje.

Ik heb al vaak verteld dat ik een nieuw boek heb geschreven over de machinaties van de familie Biden en de Amerikaanse Democraten. Het boek gaat binnenkort in de voorverkoop en daarom zal ik binnenkort veel gedetailleerder ingaan op het onderwerp, dat de Duitse media volledig verdoezelen.

Om te laten zien dat deze kwestie ook buiten de westerse mediabubbel nauwlettend in de gaten wordt gehouden, heb ik een Samenvatting vertaald door het Russische persbureau TASS. Alles wat TASS hier meldt is waar, maar bijna niemand in Duitsland heeft ervan gehoord. In werkelijkheid is het verhaal echter veel groter, maar daar zal mijn boek over gaan.

Begin van de vertaling:

Omkoping, wapens, belastingen: De beschuldigingen tegen Hunter Biden

Het strafrechtelijk onderzoek tegen Hunter,

” Lees verder