De FBI verdoezelde de misdaden van Hunter Biden totdat ze verjaard waren

de-fbi-verdoezelde-de-misdaden-van-hunter-biden-totdat-ze-verjaard-waren

01-07-23 03:13:00,

In de VS is aan het licht gekomen dat de FBI en het Ministerie van Justitie niet alleen op de hoogte waren van de misdaden van Hunter Biden, ze werden ook daadwerkelijk in de doofpot gestopt door de autoriteiten totdat ze verjaard waren. Het juridische onderzoek naar de corruptie van Joe Biden werd opzettelijk verhinderd.

Ik heb al een paar keer eerder geschreven dat ik een nieuw boek uit heb over de machinaties van de familie Biden en de Amerikaanse Democraten. Het boek gaat binnenkort in de voorverkoop en daarom zal ik binnenkort veel meer in detail treden over het onderwerp, dat de Duitse media volledig verdoezelen.

In de VS komen nu veel dingen in de media die eigenlijk al bekend waren. Bijvoorbeeld het feit dat de FBI al lang op de hoogte was van de inhoud van de laptop van Hunter Biden. Maar toen er kort voor de Amerikaanse verkiezingen mediaberichten verschenen over de inhoud van de laptop, instrueerde de FBI de sociale netwerken,

” Lees verder