Redactionele aanbeveling: – Het einde van bedrog

redactionele-aanbeveling:-–-het-einde-van-bedrog
Redactionele aanbeveling: – Het einde van bedrog

07-08-23 06:58:00,

Als iemand je teleurstelt, bedank hem dan.
Teleurstelling is tenslotte het einde van bedrog.
Vera F. Birkenbihl

Beste lezers

Vandaag wil ik beginnen met jullie de “hittebeschermingsjas” voor de Duitse zomer van 2023. In mijn vroegere thuisland Noord-Duitsland noemen we deze chique en tijdloze outfit “Ostfriesennerz” en hij hoort bij wijze van spreken in elke kledingkast thuis. Want we weten het allemaal: Het is de perfecte kleding voor onze klimaatzone, bijna het hele jaar door.

Afbeelding: Telegramkanaal Henning Rosenbusch

Als je de mainstream media mag geloven, ziet de situatie er anders uit. Tenminste sinds minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach beloofde het Duitse volk te redden van de dreigende hittedood. De ene na de andere huiveringwekkende klimaatanekdote wordt uit zijn mouw geschud. In de beste “pandemische” stijl worden halve waarheden en leugens verspreid – en ontmaskerd.

Op 28 juli kopte de openbare dienst Tagesschau: “Lauterbach wil aantal doden door hitte halveren”. In de volgende zin kondigde ze aan dat hij “het aantal doden door hitte dit jaar onder de 4000 wil brengen”.

“Er klopt iets niet”, dacht ik. Had Lauterbach het eind juni niet over “bijna 5000” hittedoden in 2022? sprak? En dat is precies hoe het is. Deze uitspraak werd gedaan per Video opgenomen voor het nageslacht.

Desondanks is de Tagesschau, dat een miljoenenpubliek heeft en gefinancierd wordt door verplichte bijdragen, slechts vier weken later:

“Na een geschatte 8000 sterfgevallen door hitte vorig jaar, is het doel om het aantal te halveren, zei Lauterbach.”

Dat kan niet worden overtroffen: Duitsland heeft 2022 aanzienlijk meer sterfgevallen door hitte dan in Spanje. Volgens MOMO-gegevensverkregen van het gerenommeerde Carlos III Gezondheidsinstituut (ISCIII), waren er vorig jaar van januari tot eind augustus 5739 sterfgevallen die werden toegeschreven aan de temperatuur. Ongeveer 4700 sterfgevallen werden geweten aan de hitte, dus de andere mensen moeten gestorven zijn door de kou.

Heeft de Tagesschau de Duitse minister van Volksgezondheid de 8000 sterfgevallen door hitte verkeerd begrepen of gewoon verzonnen? Waarschijnlijk niet. Je moet ervan uitgaan dat dergelijk nepnieuws wordt gelanceerd door het ministerie van Volksgezondheid – en niet in twijfel mag worden getrokken door de rechtbankverslaggevers van de regering. Volgens het motto: “Boontje komt om zijn loontje”

Trouwens, de Spaanse staatsmedia zijn nu aan het surfen surfen op dezelfde klimaatrampgolf als de Duitse media. Op 10 juli 2023 kondigde de omroep aan RTVEdie in september 2022 nog had bericht over de 4700 hittegerelateerde sterfgevallen, dat er in Spanje in 2022 nu meer dan 11.300 hittegerelateerde sterfgevallen waren (hier en hier).

Wat kun je hierover zeggen? Ik herinner me zeker niet van een dramatische hittegolf tussen september en december 2022. En ik woon in een van de zonnigste gebieden van het land.

Vorige week was er een ander hoogtepunt, die duidelijk maakt hoe schaamteloos en schaamteloos mensen worden misleid en bedrogen in de “Nieuwe Normaliteit”.

Scène Australië: In een senaatszitting moesten ambtenaren van Pfizer toegeven dat hun bedrijf een speciale partij van zijn “Covid vaccin” had geïmporteerd voor zijn eigen werknemers. Waarom?

“Om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s te beschermen”, uitgelegd op de medisch directeur van Pfizer/Australië, dr. Krishan Thiru. Van de Australische regelgevende instantie TGA (Therapeutic Goods Administration), werd deze batch niet getest.

Thiru heeft zich nog meer in het zweet gewerkt, toen de liberale politicus Gerald Rennick door hem werd gevraagd wilde wetenwaarom het mRNA-“vaccin” van zijn bedrijf myocarditis en pericarditis veroorzaakt.

In een Videoclip te zien is, hoe Thiru de vraag herhaaldelijk ontwijkt, kronkelt als een aal – en probeert alle verantwoordelijkheid van zich af te schuiven. Uiteindelijk belooft hij Rennicks vraag schriftelijk te beantwoorden.

De gekwelde uitdrukkingen op Thiru’s gezicht en zijn collega spreken boekdelen. En ze doen denken aan andere hoorzittingen waar ambtenaren van farmaceutische bedrijven en regelgevende instanties en politici even gênante en leugenachtige optredens hebben gegeven toen ze werden ondervraagd over de veiligheid en effectiviteit van de “Covid vaccins”.

Sommigen van hen grepen ook naar de reddingslijn – en beloofden de antwoorden op explosieve vragen schriftelijk in te dienen. Waarschijnlijk in de hoop dat er na verloop van tijd gras over de zaak zou groeien.

Of dat zal gebeuren, zullen we zien. In ieder geval wil ik graag de Tagesschau, RTVE, Karl Lauterbach en Krishan Thiru bedankt voor deze “teleurstelling”.

Hoogachtend

Wiltrud Schwetje

***********************

Steun ons met een individueel bedrag of een Donatie abonnement. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan onze journalistieke onafhankelijkheid. Wij bestaan als medium alleen dankzij jullie, lieve lezers. Hartelijk dank!

***********************

Hier vindt u onze nieuwe podcasts.

***********************

De TTV Nieuws van 14 juli 2023 met de volgende onderwerpen:

nAVO-top: wat de media hebben gemist over de relatie tussen Turkije en Rusland
💡Militaire situatie: “Oekraïne heeft verloren”, zegt kolonel Douglas Macgregor
💡Clusterbommen: wat het gebruik ervan door Oekraïne zegt over de situatie in het land
💡Noordstroom kernbom? De seismische schommelingen suggereren van wel
💡Instant Pot: Wat je kunt leren van een snelkookpan
💡Vrijwaring vanuit schaarstebewustzijn

Redactie en moderatie: Christoph Pfluger

Je kunt ons vinden op de volgende kanalen en platforms:
TelegramRumbleInstagramFacebookYouTube

***********************