Redactionele aanbeveling: – Weet jij precies welke wereldwijde gezondheidsdictatuur eraan komt?

redactionele-aanbeveling:-–-weet-jij-precies-welke-wereldwijde-gezondheidsdictatuur-eraan-komt?
Redactionele aanbeveling: – Weet jij precies welke wereldwijde gezondheidsdictatuur eraan komt?

09-08-23 06:04:00,

In een grote bewustmakingscampagne werden op 22.7.23 in Linz, Oostenrijk, 10.000 flyers van de website “More Knowledge – Who is WHO?” bij mensen in de brievenbus en op de stoep gelegd. De flyer bevat de belangrijkste 10 punten van het nieuwe WHO-pandemieverdrag of de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) en is hieronder afgedrukt. Op de website worden deze punten ondersteund door officiële bronnen. Daarnaast bevat de site een enquête waarmee bezoekers van de site kunnen achterhalen hoe goed ze op de hoogte zijn van de plannen van de WHO door 10 vragen te beantwoorden. Mensen moeten geïnformeerd worden over welke gedrochten er op komst zijn. De media en politici doen het niet! (hl)

Wie is WIE?

Wist je dat ..

… de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) in de toekomst rechtstreeks in jouw leven zal ingrijpen in het geval van een noodsituatie op gezondheidsgebied, waardoor onze rechtsstaat terzijde wordt geschoven?
De WHO werkt samen met haar donoren aan een pandemieverdrag en een wijziging van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR).

… zal het hoofd van de WHO je kunnen vertellen wat je moet doen, waar je heen moet gaan en welke farmaceutische producten je moet betalen en innemen?
Wanneer een wereldwijde noodsituatie op het gebied van gezondheid zich voordoet, kan alleen de directeur-generaal van de WHO zeggen (art. 12 Z1 IHR) en het eindigt alleen wanneer de directeur-generaal dat wil. Onvoorstelbaar, nietwaar?

… je kunt je er niet tegen verdedigen omdat er geen officiële instantie is die je steunt – noch in ons land, noch bij de WHO?
Volgens de nieuwe verdragen kan een beslissing van de directeur-generaal door niemand worden aangevochten.

… zal onze regering in de toekomst moeten voldoen aan de vereisten van de WHO (lockdown, vaccinaties, enz.)?
Ons land moet voldoen aan de voorschriften van de WHO (Art. 13A, 42 IHR) door de structuren van de rechtsstaat te ondermijnen.

… hebben onze politici geen actieve inspraak in wie welke regels aan jou oplegt?
Terwijl internationale bedrijven, lobbyisten, stichtingen en de EU Commissie samen met de WHO onderhandelen over de verdragen, wachten nationale regeringen om uit te voeren wat anderen hebben besloten. Waar worden de politici eigenlijk voor betaald?

… de WHO kan kiezen welke producten ze gaat gebruiken op basis van de nieuwe verdragen? Concurrerende producten van andere fabrikanten en landen worden niet gekocht.
In de context van een noodsituatie op gezondheidsgebied wordt de vrije concurrentie afgeschaft. De WHO beïnvloedt dus rechtstreeks de economie.

… wij burgers noch onze regeringen de directeur-generaal van de WHO kunnen kiezen of haar projecten en doelen kunnen beïnvloeden?
De doelen van de WHO worden bepaald door geoormerkte bijdragen, die 80% van het WHO-budget uitmaken. De donoren, vaak investeerders, bepalen dus het werk van de WHO.

… de politici zullen de uiteindelijke regels waarschijnlijk net zo kritiekloos goedkeuren, omdat ze toch al niet in het belang van de burgers onderhandelen?
Onze politici zullen in mei 2024 in de Wereldgezondheidsvergadering stemmen over de IGR en het pandemieverdrag. De IGR treedt een jaar daarna automatisch in werking, tenzij ons land een veto uitspreekt. Het pandemieverdrag moet binnen 1,5 jaar geïmplementeerd zijn.

… uw vrijheid om in de toekomst te reizen afhangt van de huidige richtlijnen van de WHO, aangezien deze kan bepalen of en waar burgers mogen reizen?
De Europese Commissie en de WHO zijn een globaal gezondheidscertificaat overeengekomen dat net als het COVID-certificaat de reismogelijkheden zal bepalen.

… de WHO dicteert wat je mag leren en bespreken met anderen, terwijl de grondwettelijk verankerde persvrijheid en vrijheid van meningsuiting terzijde wordt geschoven?
De WHO stelt informatie gelijk aan pandemieën (“infodemie”), die bestreden moeten worden.

Je kunt dit allemaal niet geloven? ARD, ORF en SRF berichten er niet over?

Meer informatie en een zelftest:
https://www.mehr-wissen.info/

Bron van bovenstaande flyer met een dringend verzoek deze te downloaden en te verspreiden:
https://mehr-wissen.info/files/who-is-who.pdf

De “Physicians and Scientists for Health, Freedom and Democracy” (MWGFD) strijden ook op een breed front tegen de dreigende wereldwijde gezondheidsdictatuur van de WHO. Zie ook:
Strafklacht van de voormalige voorzitter van de Thüringer Staatsrecherche Uwe Kranz en de burgeractivist
Marianne Grimmenstein tegen leidende politici van Duitsland op verdenking van poging tot verraad:
https://www.mwgfd.org/2023/07/strafanzeige-gegen-die-bundesregierung-wegen-hochverrats-am-deutschen-volk/