De truc met de nieuwe speciale onderzoeker tegen Hunter Biden

de-truc-met-de-nieuwe-speciale-onderzoeker-tegen-hunter-biden
De truc met de nieuwe speciale onderzoeker tegen Hunter Biden

14-08-23 06:00:00,

Er is een speciale onderzoeker aangesteld tegen Hunter Biden, wat klinkt alsof Hunter Biden nu serieus onderzocht wordt. Het tegendeel is echter waar, want de hele zaak is een slimme truc.

Hunter Biden wordt niet onderzocht op zijn werkelijke misdaden, zoals zijn corrupte deals in Oekraïne en andere landen, maar op onbenulligheden. Het gaat om belastingontduiking en illegaal wapenbezit. Maar zelfs in deze gevallen zou Hunter vele jaren gevangenisstraf kunnen krijgen.

Een paar dagen geleden werd gemeld dat Hunter Biden en de aanklager een deal hadden gesloten. Kort daarna werd bekend dat de aanklager zich uit de deal zou terugtrekken. De reden was dat de rechter de deal afwees en de partijen 30 dagen de tijd gaf om haar uit te leggen waarom ze akkoord zou moeten gaan met de deal. De deal gaf Hunter Biden onder andere de facto immuniteit tegen toekomstige vervolging.

Dit is een eenmalige deal,

” Lees verder