Redactionele aanbeveling: – De mentale Grote Reset

04-09-23 09:52:00,

Trotseer en de overwinning zal van jou zijn.
Friedrich Hebbel

Beste lezers

Regeringen, toonaangevende media en wereldorganisaties hebben ervoor gezorgd dat we sinds maart 2020 in constante angst leven: De oorlog tegen het coronavirus, de oorlog tegen klimaatverandering, de oorlog in Oekraïne. En het ziet ernaar uit dat deze oorlog tegen de mensheid nog lang niet voorbij is.

Alle Corona-maatregelen waren gericht tegen ons vrije denken. Alles wat we hebben meegemaakt sinds het begin van de “pandemie” heeft zijn sporen nagelaten in de hoofden van de mensen, heeft hen uitgeput en de maatschappij veranderd.

“Er zit een systeem achter”, zegt de arts en moleculair geneticus Dr. Michael Nehls in een Gesprek met Milena Preradovic. Net zijn nieuwe Boek “Het geïndoctrineerde brein” gepubliceerd, waarin hij dit fenomeen behandelde – en de stukjes van de puzzel in elkaar legde. Zo ontstond voor hem een beeld dat hout snijdt:

“Wat we meemaken is een gerichte aanval op onze hersenen, onze creatieve individualiteit en ons autobiografisch geheugen.”

De sleutel tot het manipuleren van onze hersenkracht, zegt hij, is de hippocampus, ons geheugencentrum dat onze ervaringskennis opslaat. De hippocampus is de stressregulator en bovendien kunnen we er “buiten de kaders denken”. Nehls is ervan overtuigd dat deze aanval een doel heeft:

“Als je mensen wilt domineren, gaat het er niet alleen om hun normale immuunsysteem te verzwakken, maar ook hun mentale immuunsysteem, dat wil zeggen hun vermogen om zich tegen de aanval te verdedigen.”

Kortom: men wil onze hersenen minder functioneel maken – en ons kneedbaar maken zodat we niet langer in opstand komen tegen een fundamentele transformatie van onze samenleving.

We krijgen “een nieuw besturingssysteem”, zodat we gedomineerd kunnen worden door bepaalde verhalen: Bijvoorbeeld dat we klimaatneutraal moeten leven en constant ingeënt moeten worden tegen bepaalde ziektekiemen – en dat we bepaalde dingen die evolutionair gezien essentieel voor ons zijn niet meer nodig hebben.

Dit globale plan omvat ook, dat we in een maatschappij zonder privébezit moeten leven, zoals gepropageerd door Klaus Schwab’s World Economic Forum. Dit alles staat niet alleen in “samenzweerderige boeken”, er zijn zelfs documenten over van de Duitse regering. Nehls deelt:

“Alle concepten voor 2030 zijn al gegeven.”

Ook de virus- en mRNA-vaccins spelen een rol in deze “wereldwijde oorlogsvoering”. Men moet zich afvragen: Waarom werd het virus gecreëerd? Waarom werd dit genetische “vaccin” ontwikkeld, waarom niet meer aspireren tijdens het vaccinatieproces zoals artsen in het verleden geleerd hebben te doen? Deze techniek zorgt ervoor dat de geïnjecteerde stoffen op de injectieplaats blijven.

Maar het werd niet gebruikt voor de Corona injecties. De lipide nanodeeltjes in de “vaccins” zouden de spike-eiwitten dus ook naar de hersenen kunnen hebben getransporteerd, waar ze relatief lang zouden blijven, legt Nehls uit. Het spike-eiwit remt op dramatische wijze de vorming van nieuwe hersencellen in de hippocampus. Het virus is ook aangepast zodat het de bloed-hersenbarrière kan passeren (vanaf min. 17:00).

“We wisten vanaf het begin dat de hersenen beschadigd zouden raken,” benadrukt de moleculair geneticus.

Het doel, zegt hij, is om de efficiëntie in onze hersenen te verminderen. Om de hippocampus te laten krimpen. Het is een aanval op ons denkvermogen en ons geheugen. Dat is de reden waarom alle vaccins, zelfs tegen griep, momenteel worden omgeschakeld naar mRNA-preparaten.

Waarom dit allemaal? Volgens Nehls willen ze ons voorbereiden op een AI-gestuurde maatschappij waarin alles voorspelbaar en voorspelbaar moet zijn. We worden geacht alles te doen wat ons gevraagd wordt.

Deze transformatie van de samenleving heeft als doel, “dat mensen op een gegeven moment alleen nog maar in angst zullen leven, de hele persoonlijkheid zal alleen nog maar uit angst bestaan”, zodat we op een gegeven moment zullen zeggen:

“Ik vind het geweldig dat de regering en de WHO nu de teugels in handen nemen. We hebben sterk leiderschap nodig.”

Om dit te bereiken hebben we met behulp van de Corona-maatregelen allereerst werd ons een “soorteigen leven” ontzegd: normale lichaamsbeweging, niet te veel stress, een relatief uitgebalanceerd dieet, sociale activiteiten en contacten, zin in het leven. Bovendien konden we door het maskertheater geen gezichtsuitdrukkingen en gebaren meer waarnemen.

Deze oorlogsstrategieën waren succesvol. Hoe vaak heb je de afgelopen jaren niet het gevoel gehad dat veel mensen op afstand lijken te staan, niet meer toegankelijk zijn voor feiten – of ze zich niet meer herinneren?

Ook dementie, Alzheimer en vooral depressie zijn enorm toegenomen sinds het virusalarm begon, zelfs bij jonge mensen en kinderen.

De vreemde en tegenstrijdige berichtgeving van de mainstream droeg er ook toe bij dat het menselijk denken en geheugen eronder leden. Als men de hippocampus wilde overschrijven, moest de geschiedenis voortdurend veranderd worden, legt Nehls uit.

Zijn goede nieuws: Als we opnieuw beginnen, soort-geschikt leven, kan de hippocampus zich ook herstellen. Omdat hij tot op hoge leeftijd kan groeien.

En hoe kunnen we de wereldwijde aanval stoppen op onze geestelijke vrijheid? Ook daar heeft Nehls een antwoord op: We moeten een nieuw levensgevoel voor onszelf creëren, naar de barricaden gaan, actief worden en als mensheid wereldwijd samenwerken. We moeten allemaal samen opstaan, de handen ineenslaan en zeggen: “Zo niet!”

Met vriendelijke groet

Wiltrud Schwetje

***********************

Steun ons met een individueel bedrag of een Donatie abonnement. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan onze journalistieke onafhankelijkheid. Wij bestaan als medium alleen dankzij jullie, lieve lezers. Hartelijk dank!

***********************

Hier vindt u onze nieuwe podcasts.

***********************

Redactie en moderatie: Christoph Pfluger

Je kunt ons vinden op de volgende kanalen en platforms:
TelegramRumbleInstagramFacebookYouTube

***********************