EZAZ.NL:ㅤNederland tekent Global Health Pact

ezaz.nl:ㅤnederland-tekent-global-health-pact
EZAZ.NL:ㅤNederland tekent Global Health Pact

03-10-23 04:00:00,

Minister Ernst Kuipers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Directeur-Generaal Internationale Samenwerking Pascalle Grotenhuis van Buitenlandse Zaken en ruim 20 partijen tekenden afgelopen week het Global Healt Pact. Volgens het ministerie slaan partijen hiermee de handen ineen “om hun inzet op het gebied van mondiale gezondheid te versterken”. Het betekent ook dat Nederland een zogenaamd Global Health Hub krijgt.

Foto uit video USAID

Globalisering weer een stap verder Klaus Schwab op bezoek bij o.a. premier Rutte.

In een razend tempo tekent Nederland overeenkomsten waarbij zij steeds meer eigen beslissingsbevoegdheid, lees soevereiniteit, opgeeft. Dat heeft vooral een vlucht genomen tijdens de achterliggende kabinetten Rutte. Het pakt werd getekend door demissionair minister Kuipers, waarmee het parlement weinig tot geen invloed kon nemen. De ondertekening viel op dezelfde dag dat WEF-voorman Klaus Schwab bij premier Rutte en de directeur van de Nederlandse Bank Klaas Knot op bezoek was.

Nederland krijgt weer een hub

Na de toekenning van het WEF Food Innovation Hub aan Nederland, met als vestigingsplaats Wageningen, volgt nu ook deze Global Health Hub, waarmee Nederland steeds meer globalistische organisaties naar zich toehaalt.

Volgens het ministerie is de Global Health Hub Nederland opgericht “om een voorloper te zijn in de organisatie van wereldwijde gezondheidzorg. De Hub verenigt daarvoor onder andere kennisinstituten, academici, ngo’s, topsectoren, jongeren, vernieuwers en denktanks die actief zijn op het gebied van mondiale gezondheid. Door krachten te bundelen, dragen de partners van de Global Health Hub Nederland samen bij aan”:

  • Het versterken van de mondiale gezondheidsarchitectuur en nationale gezondheidssystemen.

 » Lees verder op ‘EZAZ.NL’: …