EZAZ.NL:ㅤSchandvlek Corona

ezaz.nl:ㅤschandvlek-corona
EZAZ.NL:ㅤSchandvlek Corona

04-10-23 04:00:00,

Al meer dan een jaar melden veel artsen, verpleegkundigen en burgers dat het niet pluis is met de zogenaamde Covid ‘vaccins’. Het ziekteverzuim breekt alle records, maar ook de oversterfte waait niet over. Mediale uitvluchten over ‘klimaatverandering’, zwaar tuinieren of ‘we weten het niet’ moeten tijd rekken. Maar de gruwelijke waarheid over deze ‘vaccins’ borrelt onder het oppervlak. Ooit zullen we de feiten onder ogen moeten zien…

De onvermijdelijke waarheid

De lijst is lang van artsen, medici en wetenschappers die zich de afgelopen jaren hebben uitgesproken over de effecten van de zogenaamde Covid-vaccins. Het zijn inentingen op basis van mRNA-technologie, hetgeen geen vaccin is in de oorspronkelijke medische betekenis.

Grote kans dat velen niets weten van kritiek op de prikken. Veel mensen die zich de afgelopen tijd hebben uitgesproken hebben de zware gevolgen ondervonden. Velen zijn op een zijspoor gezet, hun bevoegdheden ontnomen of gewoonweg ontslagen. Een arts in Zwitserland werd zelfs gedwongen psychiatrisch behandeld omdat hij kritiek had op de gang van zaken rond de inentingen. En de directeur van de Duitse ziekenfondsen die meldde dat er naar schatting 3 miljoen Duitsers zich bij huisartsen met bijwerkingen hadden gemeld, werd onmiddellijk ontslagen.

Volgens een uitgelekt CDC-rapport (RIVM van de VS) zouden bijna 120.000 jongeren ‘plotseling’ zijn overleden. Veel was bekend, maar het prikken ging door

Vooral voormalige mensen uit de farmaceutische industrie, met een grote kennis van zaken, zetten hun reputatie op het spel. Zoals Alexandra (Sasha) Latypova, een voormalig leidinggevende in de farmaceutische industrie die met vele bedrijven heeft gewerkt,

 » Lees verder op ‘EZAZ.NL’: …