EZAZ.NL:ㅤDrie jaar ongelijke strijd om de waarheid

ezaz.nl:ㅤdrie-jaar-ongelijke-strijd-om-de-waarheid
EZAZ.NL:ㅤDrie jaar ongelijke strijd om de waarheid

06-11-23 04:00:00,

Wat als je gefundeerd en op ethiek gebaseerde opinies uit op de bekende social media platforms? Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman weet als “medisch ethisch kompas” binnen de farmaceutische zorg inmiddels hoe dat werkt: je wordt belachelijk gemaakt, gediscrediteerd, van platforms afgehaald of krijgt de meest nare verwensingen. De vaak anonieme critici nemen zelden de moeite om hun tegenwerpingen ook maar in de geringste mate te onderbouwen. Onderstaand beschrijft Wendy Mittemeijer-Ooteman haar ervaringen.

Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman (Foto: ethiekenfarma.nl)

Over Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman

Dr. Wendy Mittemeijer-Ooteman promoveerde in 2006 op de neurobiologie van verslaving. Sinds 2010 is zij werkzaam als “medisch ethisch kompas” binnen de farmaceutische zorg en sinds 2015 eigenaar van bedrijf Medical Matters. Zo adviseert zij bedrijven en instellingen op het gebied van ethiek en geneesmiddelencommunicatie. In haar werk vormt de wetenschap de basis, en staat de patiënt altijd centraal.

Wendy gaat taboes niet uit de weg gaat en nieuwsgierig op zoek gaat naar verschillende visies. Haar ambitie ligt in het slaan van bruggen tussen academie, zorg, farma en maatschappij. Mittemeijer spreekt zich sinds november 2020 actief uit over ethische kwesties betreffende het corona beleid. Zij schrijft opiniestukken en was o.a. te gast bij De Nieuwe Wereld. Ook schreef zij het voorwoord van het boek Pandemische Chaos.

Onderstaand haar verhaal zoals zijn dat via haar Twitteraccount bekendmaakte.

Beledigd en bedreigd

“Al 3 jaar lang word ik op sociale media door trollen en zelfbenoemde debunkers beledigd, bedreigd en “gerapporteerd”. Wanneer de content van mijn posts hen niet aanstaat en ingaat tegen de corona verhalen van de overheid.

 » Lees verder op ‘EZAZ.NL’: …