EZAZ.NL:ㅤWat als het tegengeluid thuisblijft

ezaz.nl:ㅤwat-als-het-tegengeluid-thuisblijft
EZAZ.NL:ㅤWat als het tegengeluid thuisblijft

21-11-23 05:00:00, Laatst bijgewerkt:20 november 2023

De afgelopen jaren is voor miljoenen mensen een moeilijk tijd geweest. De overheid heeft op onverdedigbare gronden miljoenen mensen uit het openbare leven buiten gesloten. Middenstanders met lockdowns het leven zuur gemaakt. Burgers getreiterd met onzinnige mondkappen. Burgers werden zelfs door de regering geïntimideerd als je niet de amper geteste prikken namen. Er is gelogen en bedrogen. Deze week gaat Nederland naar de stembus. Maar heeft stemmen nog wel zin op zo’n verziekt politiek stelsel?

Nee, geen enkele reden om te gaan stemmen

Miljoenen mensen hebben de afgelopen jaren zware mentale averij opgelopen. We spreken niet van al diegenen die door de prikken letsel of erger hebben opgelopen. Het gaat om de groep die getergd werd door een overheid die de ‘pandemie’ heeft gebruikt om samen met andere landen een start te maken met grootschalige ontwrichting van het leven zoals we dat gewend waren.

Alleen wie achter het rookgordijn van een misleidend medialandschap en liegende politici en overheidsinstanties kijkt ziet welke draconische wetten de afgelopen jaren zijn doorgedrukt. Welke instrumentarium is opgetuigd om het leven zoals we dan kennen sterk te gaan inperken.

De overheid die de politiek instrueerde om los te gaan op koffiedrinkende demonstranten tegen de tirannieke Covid-maatregelen heeft bij velen het vertrouwen verbruid. Ook een overheid die werkzame medicatie tegen het virus verbood en verdacht maakte, ondanks onomstotelijke bewijzen van onderzoeken en resultaten die in Nederland en elders waren opgedaan.

Een overheid die uit de contracten had moeten weten dat er geen onderzoek was gedaan naar de gezondheidsschade die de inentingen op midden- en lange termijn konden veroorzaken en de prikken als een frikandel aanprees.

 » Lees verder op ‘EZAZ.NL’: …