Stap voor stap worden wij een grote oorlog ingetrokken

stap-voor-stap-worden-wij-een-grote-oorlog-ingetrokken
Stap voor stap worden wij een grote oorlog ingetrokken

17-01-24 06:00:11,

De westerse coalitie onder leiding van de VS is bezig de oorlog in Oekraïne uit te breiden tot een veel omvangrijker oorlog in Centraal-Europa. Ter rechtvaardiging zegt ze dat ze hiertoe gedwongen is, omdat de Russen agressieve plannen hebben. Een schoolvoorbeeld van projectie.

Oorlog in voorbereiding

Enkele recente berichten over deze oorlogsvoorbereidingen:

* Nederland stuurt F-16’s en tanks naar Oekraïne en komt daardoor de facto in oorlog met Rusland.

* De chef van de Nederlandse landmacht onderstreept dit met zijn mededeling dat we ons op oorlog met Rusland moeten voorbereiden. Eerder liet de Belgische stafchef een soortgelijk geluid horen, evenals de Zweedse minister van Defensie.

* In heel Europa zijn er bewindslieden, hoge militairen en politici die proefballonnetjes oplaten over een herinvoering van de actieve diensplicht (opkomstplicht), daar waar daar (nog) geen sprake van is. Dat gebeurde onder meer in eigen land (CDA en VVD), Duitsland, Belgie en Servië. Noorwegen voerde deze plicht in 2016 weer in, Zweden in 2018 en Letland begin dit jaar.

* Polen roept dit jaar 200.000 reservisten op voor actieve dienst

* Datzelfde land maakte deze week bekend ermee akkoord te gaan dat Duitsland (nota bene Duitsland) troepen op Pools grondgebied gaan stationeren.

 » Lees verder bij de bron: www.TransitieWeb.nl