Wakker Mens:ㅤBinnenkort hoeven we ons geen zorgen meer te maken over de Oekraïne…

…want de volgende pandemie komt eraan!
Alle problemen met Corona waren in een klap voorbij, toen Poetin in februari 2022 de Oekraïne binnenviel. Nu het in de Oekraïne toch niet zo loopt als gepland (Putin weg, Rusland in stukjes opgedeeld en de VS als grote overwinnaar), grijpt men tot een reeds beproefd middel om de bevolking op andere gedachten te brengen, namelijk de paniek voor een pandemie. (Dit is natuurlijk zuiver en alleen mijn persoonlijke voorspelling – en ik hoop dat ik ongelijk heb)

Ik heb naar aanleiding hiervan een artikel van een Zwitserse journalist vertaald:
Dit is hoe de Corona cultus werkte

Wat is er echt gebeurd tussen 2020 en 2022? Wat deden de staten over de hele wereld, hoe gingen mensen ermee om? Een poging tot een analyse – als een geheugensteuntje dat we op een dag nog nodig zullen hebben. Wanneer het allemaal opnieuw begint.

Hoeveel mensen die met Covid-19 besmet waren, vielen in 2020 midden op straat dood neer tijdens een winkeltochtje?

De vraag klinkt onnozel. Maar ze staat centraal. Want daarmee is het allemaal begonnen.

Met foto’s van mensen in China met wie precies dit zou zijn gebeurd.  » Lees verder op WakkerMens.NL