Wakker Mens:ㅤNog een kleurenrevolutie in de Oekraïne?

Wellicht een oplossing voor het Westen?

Dit bericht verscheen op RT-Duits

Ondertussen lijkt het erop dat het Westen op de een of andere manier weer uit het Oekraïne-project wil stappen. Maar tot nu toe ligt er nog geen voorstel op tafel over hoe dit zou kunnen functioneren. Nou ja, met een beetje creativiteit en een ongewoon gebruik van gewone middelen zou de oplossing kunnen zijn.

 

Sinds de laatste NAVO-top is het duidelijk dat het Westen in een impasse zit. Er heerst in Washington nog steeds een conflict tussen de oorlogsstokers die tegen Rusland ten strijde willen trekken, en diegenen die de strijd met China prefereren. Maar nu het Oekraïense offensief volledig is mislukt en niet alleen de wonderwapens maar ook de gewone munitie zo langzamerhand opraakt, is het duidelijk dat een uitweg uit de misère de meeste mensen gelegen zou komen. Ook al kunnen de westerse media het nog steeds niet laten om te dromen van een Oekraïense overwinning, is dit niet realistisch; zelfs niet wanneer Polen en Litouwen zouden ingrijpen (wat zelfs voor de Ruslandstrijders in Washington op dit moment te riskant is).

Zo eenvoudig is het echter niet. Rusland zal een bevriezen van het conflict niet accepteren,  » Lees verder op WakkerMens.NL