Doden tijdens de “Eerste Golf” van de pseudo-pandemie werden veroorzaakt door Iatrocide

doden-tijdens-de-“eerste-golf”-van-de-pseudo-pandemie-werden-veroorzaakt-door-iatrocide
Doden tijdens de “Eerste Golf” van de pseudo-pandemie werden veroorzaakt door Iatrocide

09-02-24 11:57:00,

Iatrocide: Het doden van een patiënt door een medische behandeling; iatro- + -cide, afgeleid van het Griekse iatros (genezer) + Latijnse -cide (doden).

Een uitgebreid artikel dat verscheen in “The Expose” heeft de medische moord in kaart gebracht die ons in de waan moest brengen dat er een gevaarlijke pandemie was uitgebroken. Alles wat erna kwam is gebaseerd op de angst die in het begin werd gecreëerd en daar hoorde sterfte bij. Dit is hoever de elite en de door de WHO en andere NGO’s aangestuurde regeringen zijn gegaan. Zullen de verantwoordelijken ooit nog eens bestraft worden?
 
 

Doden tijdens de “Eerste Golf” van de pseudo-pandemie werden veroorzaakt door Iatrocide

 
Verbazingwekkend genoeg geloven veel mensen, ondanks overweldigend bewijs van het tegendeel, nog steeds dat de wereld onlangs een dodelijke pandemie van het Coronavirus heeft meegemaakt die miljoenen mensen het leven heeft gekost. Er is een aanzienlijke hoeveelheid bewijsmateriaal dat dit in werkelijkheid geen echte pandemie was, maar een pseudopandemische psy-op.

Het hele verhaal van de covidale pandemie rust op twee belangrijke pijlers: dat er daadwerkelijk een nieuw pathogeen virus werd geïdentificeerd en dat een Polymerase Chain Reaction (PCR) test het vermeende virus nauwkeurig kon identificeren. Als een van deze pijlers niet klopt, stort het hele covide verhaal in elkaar. En geen van beide is correct gebleken.

Er is nooit een virus naar behoren geïsoleerd, geïdentificeerd en gekarakteriseerd volgens de wetenschappelijke methode en een groep onafhankelijke wetenschappers heeft al snel nadat de details van de PCR in 2020 openbaar werden gemaakt, uitgebreid aangetoond dat de PCR-test een nutteloze generator is van niet-specifieke, vals-positieve resultaten.
 
 

De epidemiologische gegevens vertellen ons ook dat er geen pandemie was

 
Op 11 maart 2020 werd de coronavirus “pandemie” uitgeroepen die aanvankelijk wel leidde tot plotselinge pieken in sterfte door alle oorzaken, maar alleen op specifieke locaties in de westerse wereld en ze waren synchroon. Deze synchroniciteit is onverenigbaar met het idee van een zich verspreidende besmettelijke virale ademhalingsziekte. De synchrone sterfteclusters in het voorjaar van 2020 (zoals in New York, Madrid, Londen, Stockholm en Noord-Italië) verspreidden zich niet buiten die cluster hotspots.

Onmiddellijk nadat de WHO een pandemie afkondigde en ziekenhuizen instrueerde om er gereed voor te zijn, steeg het sterftecijfer dramatisch in verschillende Europese landen,

 » Lees verder