Kinkhoest: media trachten het kwijnende Rijksvaccinatieprogramma nieuw leven in te blazen

kinkhoest:-media-trachten-het-kwijnende-rijksvaccinatieprogramma-nieuw-leven-in-te-blazen
Kinkhoest: media trachten het kwijnende Rijksvaccinatieprogramma nieuw leven in te blazen

26-03-24 09:02:17,

Het Rijksvaccinatieprogramma (RVP) heeft het zwaar. De vaccinatiegraad daalt steeds verder. De media-campagnes schakelen daarom van Covid-19 weer terug naar het RVP in een poging de trend om te buigen. Wat ontbreekt in de berichtgeving?

Op 15 maart 2024 meldt de NOS dat er de afgelopen zes weken vier meldingen zijn binnengekomen van baby’s die zijn overleden aan kinkhoest en dat “de gezondheidsdiensten zich zorgen maken over de vaccinatiegraad”(noot1).

Nieuwsuur wijdt er een item aan met filmpjes van hoestende, zieke kinderen en oud politicus Rita Verdonk verklaart dat “er toch andere maatregelen genomen moeten worden en dat kan wat ons betreft ook dwang zijn.” Gjalt Jellesma, belangenbehartiger in de kinderopvang BOINK wil vaccineren op de kinderopvang verplichten. En ook alle grote dagbladen nemen eensgezind en perfect getimed deel aan een geregisseerde campagne met de trefwoorden: dodelijk, ongevaccineerd, verplichten (noten 2,3,4,5,6 en7).

We weten helemaal niets over de vier kindjes, noch over hun moeders en de thuissituatie. Onder andere de context wordt weggelaten en kinkhoest wordt geframed als gevaarlijk voor ELK kind. Zelfs de vaccinatiestatus is onbekend. Het doel van “al vier kinderen die zijn gestorven” is om ouders bang te maken.

 » Lees verder bij de bron: www.TransitieWeb.nl