Stralingsleed.nl:ㅤDe ziekte van Lyme en elektrogevoeligheid (EHS)

stralingsleed.nl:ㅤde-ziekte-van-lyme-en-elektrogevoeligheid-(ehs)
Stralingsleed.nl:ㅤDe ziekte van Lyme en elektrogevoeligheid (EHS)

04-04-24 12:46:00,

Door vormen van straling, met name de kilohertz frequenties van de draadloze mobiele communicatie, zijn de pathogene bacteriën sneller gaan groeien, waaronder de Borellia burgdorferi  bacterie. De Borellia burgdorferi bacterie is de veroorzaker van de ziekte van Lyme.

De laatste jaren worden we overspoeld met de elektromagnetische velden (EMV) die uit draadloze apparaten (de mobiel) en o.a. zenders van de mobiele communicatie (GSM) masten komen.

Wat is de ziekte van Lyme?
Teken bijten zich vast in de huid van mensen en dieren. Na een paar dagen zwellen de teken, door het zuigen van bloed, op tot een bruin of grijs bolletje, ongeveer zo groot als een erwt. In eerste instantie ontstaat een rode vlek op de huid, meestal zo’ n vier tot tien dagen na de infectie. Deze ontwikkelt zich in de periode daarna meestal tot een rode ring. Als de bacterie zich via de bloedbaan verspreidt, kan die in principe in elk orgaan terechtkomen en daar vervolgens schade aanrichten. Je hebt dan de ziekte van Lyme.  Je kunt onder meer last krijgen van pijn in de armen of benen, dubbelzien, flauwvallen en het ontwikkelen van hartritmestoornissen. Jaren na de besmetting kan de ziekte van Lyme ook nog leiden tot chronische huidproblemen, zenuwklachten, gewrichtspijn en ernstige loop- en oriëntatie klachten. De symptomen kunnen per persoon verschillen.

Aantal ziekten van Lyme
Een op vijf teken draagt de bacterie (Borellia burgdorferi) bij zich, die de ziekte van Lyme veroorzaakt en elk jaar worden er zo’ n 1,5 miljoen tekenbeten opgelopen door mensen en hiervan krijgen ongeveer 27.000 mensen de ziekte van Lyme, waarvan 1000 tot 1500 mensen langdurige klachten houden.

Oorzaak ziekte Lyme ons draadloos gebruik?
Lyme-specialist, Dr. Dietrich Klinghardt MD. PhD, is ervan overtuigd dat één van de factoren die het mogelijk maakt waarom de ziekte van Lyme zo explosief is toegenomen, de elektromagnetische velden van ons draadloos gebruik is. De elektromagnetische velden van de wifi, alle mobiele telefoons en zendmasten van 2G, 3G, 4G en nu al 5G. Dat de straling van alle draadloze ervoor zorgt dat bacterie zich met een factor van honderden keren meer giftigheid geeft. En dat sommige mensen een overgevoeligheid voor de frequentiegolven, die de draadloze apparaten uitzenden, hebben.

Bacteriën produceren meer toxines door het draadloos gebruik
Dr. Klinghardt is ervan overtuigd,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl