Blog

Elk mens moet dit zien: het officiële plan voor onze toekomst!

09-04-21 12:33:00,

great reset lockdown

Wat is het ware doel achter de lockdowns,
die miljoenen mensen wereldwijd in bittere armoede storten? 

Waarom moeten alle kleine winkels dicht,
terwijl de grote supermarkten wel open mogen blijven?

Waarom wordt de hele samenleving naar de rand van de afgrond gedreven,
voor een virus met een overlevingsgemiddelde van 99,7%? 

Waarom wordt de hele wereld op ernstige wijze ontwricht,
omwille van een ziekte die het jaarlijkse sterftecijfer niet verhoogt?

Wat is er werkelijk aan de hand? 

great reset earth

Onderstaande video is een must see voor de hele mensheid. Het laat op brilliante wijze zien wat het officiele plan is voor de mensheid. Niks complottheorie, maar nuchter
alle feiten op een rijtje.

Bescherm Je Leven!

Het belangrijkste in deze tijd is om op de hoogte te blijven van wat er werkelijk aan de hand is in de wereld. Zodoende kun je jezelf beschermen en voorzorgen nemen. Schrijf je daarom gratis in op de informatie emails van Stop World Control. Je zult ook bemoedigende berichten ontvangen, die laten zien hoe de mensheid zich gezamenlijk bundelt tegen deze misdaden die ons allen bedreigen. 

Je informatie is veilig.
Geen spam. 

Strijd Mee Voor Vrijheid!

Ondersteun onze strijd voor de vrijheid van de mensheid, en bouw mee aan een hoopvolle toekomst voor onze kinderen. We staan op tegen multimiljardairs en zelfs triljardairs die met hun geldmiddelen hele regeringen kopen en de grote media bezitten. Maar als we met zijn allen de handen in elkaar slaan, kunnen we deze reuzen toch neerhalen.

Maak een gift over op IBAN: NL87ABNA0514741910
tnv David Sorensen (maker van Stop World Control)

Hartelijk dank!

DEEL DEZE WEBSITE!

Deel op elk platform, of verstuur via email. Selecteer, kopieer en plak de url:
http://www.stopworldcontrol.com/nl/reset

Download flyers, spandoeken en memes 
om Stop World Control onder de aandacht te brengen in je omgeving!

Lees ook deze belangrijke artikelen

 » Lees verder

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden” – Frontnieuws

09-04-21 07:52:00, Dr. Mike Yeadon, via YT Dr. Michael Yeadon, Pfizer’s voormalige vicepresident en chef-wetenschapper voor allergie en respiratoire aandoeningen die 32 jaar in de industrie leiding gaf aan onderzoek naar nieuwe medicijnen en met pensioen ging bij de farmaceutische reus met “de hoogste onderzoekspositie” in zijn vakgebied, sprak met LifeSiteNews.

Hij gaat in op de “aantoonbaar valse” propaganda van regeringen als reactie op Covid-19, inclusief de “leugen” van gevaarlijke varianten, het totalitaire potentieel voor “vaccinpaspoorten,” en de sterke mogelijkheid dat we te maken hebben met een “samenzwering” die zou kunnen leiden tot iets dat veel verder gaat dan de bloedbaden die zijn ervaren in de oorlogen en slachtpartijen van de 20e eeuw.

Zijn belangrijkste punten zijn:

  • Er is “geen mogelijkheid” dat de huidige varianten van Covid-19 aan immuniteit zullen ontsnappen. Het is “gewoon een leugen”.
  • Toch herhalen regeringen over de hele wereld deze leugen, wat erop wijst dat we niet alleen getuige zijn van “convergent opportunisme”, maar van een “samenzwering”. Ondertussen zetten mediakanalen en Big Tech platforms zich in voor dezelfde propaganda en het censureren van de waarheid.
  • Farmaceutische bedrijven zijn al begonnen met het ontwikkelen van onnodige “top-up” (“booster”) vaccins voor de “varianten.” De bedrijven zijn van plan om miljarden flesjes te produceren, naast de huidige experimentele Covid-19 ‘vaccin’-campagne.
  • Regelgevende instanties zoals de U.S. Food and Drug Administration en het Europees Geneesmiddelenbureau, hebben aangekondigd dat, aangezien deze “aanvullende” vaccins zo veel zullen lijken op de eerdere injecties die werden goedgekeurd voor noodtoepassingen, de farmaceutische bedrijven niet verplicht zullen zijn om “enige klinische veiligheidsstudies uit te voeren”.
  • Dit betekent dus in feite dat het ontwerp en de uitvoering van herhaalde en gedwongen mRNA-vaccins “van het computerscherm van een farmaceutisch bedrijf in de armen van honderden miljoenen mensen terechtkomen, met injectie van een of andere overbodige genetische sequentie waarvoor absoluut geen noodzaak of rechtvaardiging bestaat”.
  • Waarom doen ze dit? Omdat er geen goede reden voor is, zou het gebruik van vaccinpaspoorten samen met een “bank reset” kunnen leiden tot een totalitarisme zoals de wereld dat nog nooit heeft gezien. Indachtig het kwaad van Stalin, Mao, en Hitler, blijft “massale ontvolking” een logische uitkomst.
  • Het feit dat dit op zijn minst waar zou kunnen zijn, betekent dat iedereen “als een gek moet vechten om ervoor te zorgen dat dat systeem nooit gevormd wordt”.

 » Lees verder

Techno-fascisten voeren oorlog tegen het volk – Pieter Stuurman met Ullrich Mies – Café Weltschmerz

01-04-21 11:43:00,

Bekijk de video op LBRY.tv:

Café Weltschmerz · Techno-fascisten voeren oorlog tegen het volk – Pieter Stuurman met Ullrich Mies Ullrich Mies over het einde van de democratie en de rechtstaat

“De democratie is afgeschaft, de rechtsstaat functioneert niet meer.” Dat is de harde conclusie van de Duitse socioloog, politicoloog en schrijver Ullrich Mies in dit interview met Pieter Stuurman over de gevolgen van het coronabeleid in de Europese samenlevingen.

Volgens Mies, die onder meer schrijft voor de website Rubikon, de krant Demokratischer Widerstand, en in Nederland voor Gezond Verstand, is dit proces al dertig jaar aan de gang, maar laten de machthebbers nu openlijk hun ware bedoelingen zien. “We hebben een gelijkgeschakelde politieke klasse in heel Europa – een politiek kartel,” zegt Mies. “Dat hadden we al vóór corona. Bijzonder aan deze tijd is de ongeremde onbeschaamdheid waarmee onze regeringen nu het recht aan de kant zetten.”

Er is sprake van een “oorlog tegen het volk” door onze regeringen die op hun beurt worden aangestuurd door de grote tech-bedrijven en financiële instellingen, zegt Mies. Hij noemt dit “techno-fascisme”, een “transhumanistische dictatuur”.

De psychologische terreur die wordt uitgeoefend maakt de bevolking murw. “Er worden steeds weer nieuwe regels ingevoerd die geen enkele rationele basis hebben. Mondmaskers, avondklok, afstand houden, ga zo maar door. Dit is manipulatieve psychologie die ook wordt gebruikt tegen krijgsgevangenen om ze kapot te maken.”

“Vroeger eisten de machthebbers alleen je arbeid,” zegt Mies, “nu willen ze je lichaam binnendringen en het overnemen.”

Wat kunnen we ertegen doen? Van onze regeringen hoeven we niets te verwachten, zegt Mies. “Merkel haat het Duitse volk.” De mainstream-media spelen weer dezelfde rol als in de Koude Oorlog als “hielenlikkers van het regeringsapparaat”. De meerderheid van de bevolking zijn meelopers.

Toch is er nog hoop. Degenen die hun vrijheid lief hebben moeten blijven protesteren, rechtszaken blijven voeren, op alle fronten actief zijn. Tegelijkertijd moeten ze zich met elkaar verbinden, nieuwe vriendschappen sluiten, zoveel mogelijk onafhankelijk zijn, en niet meedoen aan alle onzinnige maatregelen.

Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz.
Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s.
Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media.

 » Lees verder

Im Gespräch: Walter van Rossum (“Meine Pandemie mit Professor Drosten”) | KenFM.de

20-04-21 08:04:00,

Dieser Artikel ist auch als kostenlose MP3 für Dich verfügbar!

Download MP3

Deutschland im April 2021. Pandemie, Lockdown-Maßnahmen, Ausnahmezustand dauern nun schon über ein Jahr an. Zeit für ein Resümee. Fakten auf den Tisch.

Mit seinem im Rubikon-Verlag erschienenen Buch „Mein Pandemie mit Professor Drosten – Vom Tod der Aufklärung unter Laborbedingungen“ liegt ein Buch vor uns, das den „Erfinder“ der Pandemie, Professor Christian Drosten in ein wahrlich schlechtes Licht rückt. Walter van Rossum erläutert darin verständlich, klar und deutlich den Status quo von Sars-CoV-2.

Medizinische, wissenschaftlich fundierte oder gar rationale Gründe für einen Lockdown mit derart wirtschafts- und gesellschaftsschädigenden Folgen oder sogar für eine Aussetzung vieler Grundrechte lassen sich einfach nicht finden – egal wie genau man hinschaut.

Politisch paart sich aber nicht nur blinder, politischer Aktionismus mit einseitigen Informationen – gräbt man tief genug, findet man professionell ausgearbeitete Pläne und Planspiele, die aktuell weltweit sehr genau abgearbeitet werden.

Und alles lässt sich zurückführen auf einen einzigen, von Christian Drosten entwickelten PCR-Test, der zwar seit über einem Jahr im Umlauf ist, von aller Welt genutzt wird, aber schlicht und ergreifend keine Infektionen feststellen kann und damit unwissenschaftlich, unseriös ist.

Alles, was dieser PCR-Test produziert, sind Zahlen, die von unseren gebührenfinanzierten Medien unhinterfragt nachgeplappert, grafisch aufbereitet und in Angst und Panik umgewandelt werden.

Vor jedem schweren Eingriff – egal ob in unsere Körper oder in unsere Grundrechte – sollte man sich mindestens eine zweite Meinung einholen. Wird diese Meinung verweigert, zensiert oder sanktioniert, wird nicht nur der gesunde Menschenverstand, sondern eine gesamte Gesellschaft, schwer krank.

Bleiben wir gesund!

+++

KenFM jetzt auch als kostenlose App für Android- und iOS-Geräte verfügbar! Über unsere Homepage kommt Ihr zu den Stores von Apple und Google. Hier der Link: https://kenfm.de/kenfm-app/

+++

Abonniere jetzt den KenFM-Newsletter: https://kenfm.de/newsletter/

+++

Jetzt kannst Du uns auch mit Bitcoins unterstützen.

Bitcoin-Account: https://commerce.coinbase.com/checkout/1edba334-ba63-4a88-bfc3-d6a3071efcc8

+++

Dir gefällt unser Programm?

 » Lees verder

Vom Kindeswohl und von richterlicher Verantwortung

20-04-21 08:04:00,

Nachdem Familiengerichte in Weimar und Weilheim Kinder unter anderem von der Maskenpflicht in Schulen befreiten, erklärten mehrere Amtsgerichte öffentlich, solche Kinderschutzverfahren gar nicht erst eröffnen zu wollen. Ein bemerkenswerter Vorgang, der zeigt: Der Widerspruch zwischen Kindeswohl und Corona-Maßnahmen ist nicht nur politisch relevant, sondern auch juristisch höchst brisant.

STEFAN KORINTH, 20. April 2021, 0 Kommentare

Die Familiengerichte im thüringischen Weimar und im oberbayrischen Weilheim hatten in den vergangenen Tagen für großes öffentliches Aufsehen gesorgt. In Kinderschutzverfahren gemäß Paragraph 1666, Absatz 4 des Bürgerlichen Gesetzbuches (BGB) befreiten sie Kinder von mehreren sogenannten Infektionsschutzmaßnahmen an Schulen, weil diese nachweislich das Kindeswohl gefährden.

Beim Verfahren in Weimar (Aktenzeichen: 9 F 148/21) untersagte der Richter am 8. April zwei Schulen, Maskenpflicht, Mindestabstände und Schnelltests vorzuschreiben. Diese einstweilige Anordnung gelte nicht nur für die zwei Kinder selbst, sondern für alle Schülerinnen und Schüler an deren beiden Schulen, schrieb der Richter. In der Begründung heißt es:

„Der den Schulkindern auferlegte Zwang, Masken zu tragen und Abstände untereinander und zu dritten Personen zu halten, schädigt die Kinder physisch, psychisch, pädagogisch und in ihrer psychosozialen Entwicklung, ohne dass dem mehr als ein allenfalls marginaler Nutzen für die Kinder selbst oder Dritte gegenübersteht. Schulen spielen keine wesentliche Rolle im „Pandemie“-Geschehen. (…) Da die Mitschüler der im Tenor namentlich genannten Kinder in gleicher Weise betroffen sind, hat das Gericht seine Entscheidung für diese mit getroffen.“

Die Lehrkräfte dürfen die Maßnahmen – Masken, Abstand, Tests – nicht anordnen und dürfen sich auch nicht auf die politischen Verordnungen oder Allgemeinverfügungen berufen, da diese ungeeignet, unverhältnismäßig und verfassungswidrig seien. Zudem ordnete das Gericht die Aufrechterhaltung des Präsenzunterrichts an beiden Schulen an. Die thüringische Landesregierung ermahnte die betroffenen Schulen daraufhin, das Urteil gelte nur für die zwei am Gerichtsverfahren beteiligten Schüler.

Dem Thüringer Bildungsministerium und den beteiligten Schulleitungen hatte das Familiengericht im März 18 Fragen mit der Bitte um Stellungnahme zugesandt. (Seite 16 bis 18 des Beschlusses) Hier hätten die Institutionen die Wirksamkeit ihrer Maßnahmen belegen können. Jedoch antworteten weder der Freistaat Thüringen noch die Schulen der beiden Kinder darauf.

Weilheim: Kind wird immer wieder schwarz vor Augen

In Weilheim (Aktenzeichen: 2 F 192/21) verbot eine Familienrichterin am 12. April der Schulleitung einer Realschule im benachbarten Schlehdorf per einstweiliger Anordnung,

 » Lees verder

Großdemo Berlin gegen das Infektionsschutzgesetz 28b | KenFM.de

20-04-21 07:52:00,

Teilt den Trailer so oft es geht!  #WirSehenUnsInBerlin

Das neue Infektionsschutzgesetz ist ein direkter Angriff auf unsere Verfassung und damit die Grundpfeiler unserer Demokratie und wir wissen bereits wo das enden kann!

Demonstration am 21.04.21 um 10:00 Uhr vor dem Reichstagsgebäude.

(Dies ist ein Aufruf von Liberty News Berlin Extra)

+++

KenFM bemüht sich um ein breites Meinungsspektrum. Meinungsartikel und Gastbeiträge müssen nicht die Sichtweise der Redaktion widerspiegeln.

+++

KenFM jetzt auch als kostenlose App für Android- und iOS-Geräte verfügbar! Über unsere Homepage kommt Ihr zu den Stores von Apple und Google. Hier der Link: https://kenfm.de/kenfm-app/

+++

Abonniere jetzt den KenFM-Newsletter: https://kenfm.de/newsletter/

+++

Jetzt kannst Du uns auch mit Bitcoins unterstützen.

Bitcoin-Account:https://commerce.coinbase.com/checkout/1edba334-ba63-4a88-bfc3-d6a3071efcc8

+++

Dir gefällt unser Programm? Informationen zu weiteren Unterstützungsmöglichkeiten findest Du hier: https://kenfm.de/support/kenfm-unterstuetzen/

Veröffentlicht am: 20. April 2021

Anzahl Kommentare: 3 Kommentare

 » Lees verder

Journalism’s Gates keepers

20-04-21 03:16:00,

Last August, NPR profiled a Harvard-led experiment to help low-income families find housing in wealthier neighborhoods, giving their children access to better schools and an opportunity to “break the cycle of poverty.” According to researchers cited in the article, these children could see $183,000 greater earnings over their lifetimes—a striking forecast for a housing program still in its experimental stage.

If you squint as you read the story, you’ll notice that every quoted expert is connected to the Bill & Melinda Gates Foundation, which helps fund the project. And if you’re really paying attention, you’ll also see the editor’s note at the end of the story, which reveals that NPR itself receives funding from Gates.

NPR’s funding from Gates “was not a factor in why or how we did the story,” reporter Pam Fessler says, adding that her reporting went beyond the voices quoted in her article. The story, nevertheless, is one of hundreds NPR has reported about the Gates Foundation or the work it funds, including myriad favorable pieces written from the perspective of Gates or its grantees.

And that speaks to a larger trend—and ethical issue—with billionaire philanthropists’ bankrolling the news. The Broad Foundation, whose philanthropic agenda includes promoting charter schools, at one point funded part of the LA Times’ reporting on education. Charles Koch has made charitable donations to journalistic institutions such as the Poynter Institute, as well as to news organizations such as the Daily Caller News Foundation, that support his conservative politics. And the Rockefeller Foundation funds Vox’s Future Perfect, a reporting project that examines the world “through the lens of effective altruism”—often looking at philanthropy.

As philanthropists increasingly fill in the funding gaps at news organizations—a role that is almost certain to expand in the media downturn following the coronavirus pandemic—an underexamined worry is how this will affect the ways newsrooms report on their benefactors. Nowhere does this concern loom larger than with the Gates Foundation, a leading donor to newsrooms and a frequent subject of favorable news coverage.

I recently examined nearly twenty thousand charitable grants the Gates Foundation had made through the end of June and found more than $250 million going toward journalism.

 » Lees verder

Vaccine Makers Destroy COVID Vaccine Safety Studies – Global Research

20-04-21 03:14:00,

All Global Research articles can be read in 51 languages by activating the “Translate Website” drop down menu on the top banner of our home page (Desktop version).

***

Makers of COVID-19 vaccines are now destroying long-term safety studies by unblinding their trials and giving the control groups the active vaccine, claiming it is “unethical” to withhold an effective vaccine.

In so doing, they make it virtually impossible to assess any long-term safety and effectiveness, and the true benefit versus cost.

It’s ironic, because vaccine mandates are being justified on the premise that the benefit to the community is more important than an individual’s risk of harm. Yet vaccine manufacturers are saying that participants in the control groups are harmed by not getting the vaccine, and saving the individual is more important than securing the data needed to make public health decisions.

Getting the active vaccine comes with risk, not merely benefit. This is particularly true for the novel mRNA technology used in COVID-19 vaccines.

As of April 1, 2021, VAERS had received 56,869 adverse events following COVID-19 vaccination, including 7,971 serious injuries and 2,342 deaths. Of those deaths, 28% occurred within 48 hours of vaccination. The youngest person to die was 18 years old.

*

While reports of side effects from COVID-19 gene therapies, including life-threatening effects and deaths, continue to climb at breakneck speed,1 a one-sided narrative of safety and effectiveness permeates mainstream media and medical news.

These “vaccines” are so safe and so effective, according to this narrative, that keeping control groups intact for long-term study and comparison of outcomes is now being derided as “unethical,” despite the fact that there is absolutely no non-fraudulent data to support their perverse assertions. Truly, what we’re watching is the active destruction of basic medical science in a surreal dystopian nightmare.

Vaccine Makers to Ditch Control Groups

Consider this report in JAMA by Rita Rubin, senior writer for JAMA medical news and perspectives, for example.2 According to Rubin, the launch of “two highly efficacious” COVID-19 vaccines has “spurred debate about the ethics, let alone the feasibility, of continuing or launching blinded, placebo-controlled trials …”

Rubin recounts how Moderna representatives told a Food and Drug Administration advisory panel that rather than letting thousands of vaccine doses to go to waste,

 » Lees verder