Blog

Kernpunten in de toespraak van R. F. Kennedy:

Hier enige mijns inziens ijzersterke uitspraken van Robert F. Kennedy uit de toespraak:
– “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”

oktober 27, 2020
uit:
https://www.frontnieuws.com/een-internationale-boodschap-van-hoop-voor-de-mensheid-van-robert-f-kennedy-jr-we-willen-geen-intimidatie-we-willen-de-waarheid-over-het-coronavirus/

Dit afgelopen weekend heeft Children’s Health Defense’s (CHD) bestuursvoorzitter Robert F. Kennedy, Jr. 
een bericht gestuurd naar de mensen over de hele wereld die zich realiseren 
dat ze hun vrijheden achter elkaar zien weggenomen worden. 
Gesproken uit solidariteit met burgers die deelnamen aan demonstraties in ten minste 15 landen 
om te protesteren tegen de globale verschuiving naar totalitarisme, 
bood Kennedy niet alleen hoop aan verdedigers van de vrijheid, 
maar stelde hij ook enkele kritische vragen die relevant zijn voor de COVID-crisis.
————–
Wat is de oorsprong van COVID? 

Deze zeer fundamentele vraag over iets dat over de hele wereld mensenlevens heeft gekost 
– inclusief sterfgevallen door wanhoop – en talloze bedrijven heeft vernietigd, 
wordt niet gesteld aan overheidsfunctionarissen in welk land dan ook op de planeet.
————
RFK:
————
ik kan jullie niet vertellen hoe blij ik ben dat ik deze gelegenheid krijg om te praten 
met  duizenden burgers in 15 landen op alle continenten in de wereld die vandaag bijeen zijn gekomen 
om te protesteren tegen deze staatsgreep 
door big data, door big telecom, door big tech, door de grote olie- en chemiebedrijven 
en door het wereldwijde volksgezondheidskartel onder leiding van Bill Gates en de WHO, 
dat nu twee biljoen dollar bedraagt en zijn rijkdom en macht over ons leven, over onze vrijheden wil vergroten en versterken, dat onze democratieën wil ondermijnen en onze soevereiniteit en onze controle over ons leven en de gezondheid van onze kinderen wil vernietigen.—————-
“Het enige wat we moeten vrezen is de angst zelf”.

—————-
 Hij [F. Roosevelt] erkende dat het wapen van de autoritaire controle de angst zou zijn.
——————

Het boek ‘The contagion myth’ levert bewijs dat de besmettingstheorie een leugen is

15-06-21 06:41:00,

De officiële verklaring voor de huidige COVID-19-pandemie is een ‘gevaarlijk, besmettelijk virus’. Dit was de reden om een ​​groot deel van de wereldbevolking in hun huizen te isoleren om de verspreiding ervan te beteugelen. Van gezichtsmaskers tot social distancing, van antivirale middelen tot vaccins; alle maatregelen zijn gebaseerd op de veronderstelling dat kleine virussen ernstige ziekten kunnen veroorzaken en dat dergelijke ziekten van persoon op persoon kunnen worden overgedragen.

Het was Louis Pasteur die de (op dat moment nog sceptische) medische gemeenschap ervan overtuigde dat besmettelijke ziektekiemen ziekten veroorzaken. Zijn ‘kiemtheorie’ dient nog steeds als de officiële verklaring voor de meeste “besmettelijke ziekten”. In zijn privé-dagboeken stelde hij echter ondubbelzinnig dat hij in zijn hele carrière niet één keer in staat is geweest om ziekten over te dragen met een zuivere ziektekiemcultuur (hij was zelf niet in staat om virussen te isoleren). Hij gaf toe dat de zijn pogingen om besmettingen te bewijzen een mislukking waren, wat leidde tot zijn beroemde sterfbedbekentenis dat “de kiem niets is, het terrein alles.” (zie deze toelichting)

Hoewel de IC- en overlijdensstatistieken voor COVID-19 waarschijnlijk niet betrouwbaar zijn, lijdt het geen twijfel dat veel mensen ziek zijn geworden met een vreemde nieuwe ziekte – met vreemde symptomen zoals naar adem happen en andere symptomen – en honderdduizenden zijn gestorven .

Velen vermoeden dat de oorzaak niet viraal is, maar een soort vervuiling die uniek is voor de moderne tijd: elektromagnetische vervuiling. Tegenwoordig worden we omringd door een soep van overlappende frequenties – van hoogspanningsleidingen tot de koelkast tot de mobiele telefoon. Het begon met de telegraaf en ontwikkelde zich tot wereldwijde elektriciteit, daarna radar, vervolgens satellieten die de ionosfeer verstoren, en vervolgens alomtegenwoordige wifi. De meest recente toevoeging aan dit arsenaal is het draadloze 5G netwerk.

In The Contagion Myth: Why Viruses (including Coronavirus) are Not the Cause of Disease, pakken bestsellerauteurs Thomas S. Cowan, MD, en Sally Fallon Morell de ware oorzaken van COVID-19 aan. Een bladzijde uit dat boek ziet u hieronder (foto van pagina 69):

Sinds het begin van de mensheid hebben medicijnmannen en artsen zich afgevraagd wat de oorzaak van ziekten is, vooral van datgene wat we ‘besmettingen’ noemen. Talloze mensen kunnen tegelijkertijd met vergelijkbare symptomen ziek zijn. Lijdt de mensheid deze uitbraken door toedoen van een boze god of boze geest?

 » Lees verder

mRNA maakt van uw lichaam een computer met besturingssysteem vergelijkbaar met Windows, Android en iOS

01-02-21 06:26:00,

“Your lips move but I can’t hear what you’re saying”

Iedereen die de presentatie in dit artikel heeft bekeken en die mijn boek gelezen heeft, kan het inmiddels weten: mRNA maakt het mogelijk om uw lichaam in een computer te veranderen.

Dat wil zeggen dat het rekenfunctionaliteit krijgt en dat je er programma’s op kunt laten draaien. DNA is feitelijk de oudste bio-computer ter wereld. Het heeft niet alleen de beste opslagcapaciteit en de beste conservering van data, maar heeft ook computing capaciteit. Daarnaast is DNA een soort nano-fabriek die stukjes code kan produceren die weer gebruik maken van levende cellen om “iets nieuws te bouwen”.

Kijk u even op de website van Moderna (één van de spelers op de vaccin markt die met de mRNA injectie op de markt komt – lees: ‘lag allang op de plank’).

Hoewel niemand er geheimzinnig over doet dat er mRNA in het vaccin zit, wordt door “de experts” gedaan alsof dat mRNA maar één vaste functie heeft: het geeft een cel de opdracht om zelf een virus-gelijk proteïne met stukjes DNA code aan te maken, waardoor je lichaam dus eigenlijk zelf even de virusfabriek wordt.

Feitelijk wordt met dit principe al aangetoond dat een virus dus door het lichaam geproduceerd kan worden en dat daarmee eigenlijk de terrein theorie van Béchamp klopt. Béchamp stelde, in tegenstelling tot Pasteur, dat het de (collectieve) vervuiling is die ziek maakt; vervuiling die ervoor zorgt dat het lichaam een ‘schoonmaakmechanisme’ in werking zet. Het mRNA van Moderna (en BioNtech en anderen) zet dit schoonmaakmechanisme in de aan-modus middels een stukje programmacode dat door de messenger (mRNA) bij de bio-computer (het DNA) afgeleverd wordt.

Hoewel de media en vrijwel alle alternatieve media de besmettingstheorie in stand houden, hebben vaccinproducenten dus zelf eigenlijk al het bewijs geleverd dat het het lichaam is dat een virus produceert (een schoonmaakmechanisme activeert). Daar wordt je dan letterlijk even ziek van, met verschijnselen als koorts en alle overige bekende verschijnselen die bij de griep of Covid-19 horen. Het is daar-en-tegen nog nooit met bewijs onderbouwt dat een proteïne met stukjes RNA (wat een virus feitelijk is) buiten het lichaam kan overleven of overdraagbaar is (besmettelijk is).

Veel belangrijker is echter – of u nu wel of niet in dat besmettingsgevaar gelooft (het is niets meer dan een geloof) – dat het ingespoten mRNA uw DNA kan veranderen in computer met een operating system vergelijkbaar met een PC of smartphone:

Als mRNA in uw lichaam gespoten wordt (vaccinatie genoemd),

 » Lees verder

Militair onderzoek 2009: Stress door isolatie verving herinnering bij gehele onderzoeksgroep

22-01-21 12:06:00,

Waarheid is programmeerbaar

In onderstaande presentatie laat Dr. Charles Morgan zien hoe DNA de meest betrouwbare harde schijf functionaliteit allertijden biedt en hoe je DNA kunt herprogrammeren. Ook toont hij een onderzoek uit 2009 waarin het beeld van de werkelijkheid van een hele testgroep vervangen werd door eenvoudige technieken na implementatie van stress door opsluiting.

Lockdown en quarantaine leveren de vergelijkbare stress die nodig is om deze waarheids-aanpassingstechniek toe te kunnen passen. Door daarnaast beeld- en geluidtechnieken toe te passen wordt dit effect nog eens versterkt, maar na acute stress is een verhaallijn al voldoende om een valse waarheid in te programmeren.

U hoeft dus maar een tv show te bekijken waarin een “belangrijk persoon” u een waarheid verkondigt (nadat u acuut uit uw vertrouwde situatie bent gehaald en in lockdown bent gezet) om deze valse waarheid aan te nemen.

Vanaf dat moment bent u er heilig van overtuigd dat die waarheid uw eigen weloverwogen mening is.

Als dit bij herhaling gebeurt, is het effect nog steviger en als deze stress-programmeertechniek met beeldtechnieken gecombineerd wordt, is resultaat gegarandeerd en vrijwel onuitwisbaar.

Ook laat Dr. Charles Morgan in zijn presentatie zien hoe DNA via CRISPR technologie remote control opties biedt en vertelt hij hoe je een hele film in het DNA van een bacterie op kunt slaan. Als dat bacterie zich vermenigvuldigt (let wel: een bacterie is een levend organisme), dan heeft elke afstammeling van de eerste bacterie dezelfde film in het DNA zitten en kun je die film voor altijd uitlezen bij het gehele nageslacht.

In dit artikel, lichtte ik al toe waarom u anderhalve meter afstand moet leren houden vanwege die remote control functionaliteit die CRISPR technologie biedt. Tevens lichtte ik toe hoe die remote control functionaliteit werkt met gerichte pulsen vanuit het netwerk.

Daar heb je wel een behoorlijke dichtheid (veel zenders) voor nodig, maar de 5G masten moeten ook op een grote dichtheid staan. Nee, ik zeg niet dat 5G ziek maakt (wat overigens niet uit te sluiten valt), maar ik zeg dat 5G nodig is voor de CRISPR lees- en schrijffunctionaliteit waarmee je DNA vanuit the cloud kunt editen. Lees dat artikel nog eens goed voor een goed begrip.

In dit artikel liet ik zien hoe bedrijven als Moderna en BioNTech (de bedrijven die de vaccins leveren via subcontracten met onder meer Pfizer en AstraZeneca) al in 2016 wisten hoe je zowel messenger RNA (mRNA) als een CRISPR enzym via de neus in het lichaam af kunt leveren,

 » Lees verder

Die EU über die Beziehungen zu Moskau: “In die Schranken weisen, Grenzen setzen und Zusammenarbeiten” | Anti-Spiegel

19-06-21 08:16:00,

EU vs. Russland

Ziemlich unbeachtet von den Medien haben der EU-Außenbeauftragte Borrell und die EU-Kommission eine Gemeinsame Mitteilung über die Beziehungen der EU zu Russland vorgelegt, die es in sich hat.

Wenn man die Dokumente der EU zu Russland liest, wird schnell klar, dass es die EU ist, die die Beziehungen zu Russland mutwillig und mit ungeheurer Arroganz weiter zerstört. Mit ihren aggressiven und überheblichen Aktionen hat die EU die Beziehungen „in Fetzen zerrissen“, wie es der russische Außenminister Lawrow schon im Februar ausgedrückt hat. Und während die Vertreter der EU für die Presse immer wieder verkünden, sie wollten einen Dialog mit Russland, strafen ihre Dokumente diese Aussagen Lügen.

Die einfache Regel „Was Du nicht willst, das man Dir antu, das füg auch keinem andren zu“ gilt auch in der internationalen Politik. Man muss die EU also fragen, ob sie an einem Dialog oder gar einer Zusammenarbeit mit einem Land interessiert wäre, das in Richtung Brüssel offiziell verkündet: „Wir werden die EU in die Schranken weisen, Grenzen setzen und gleichzeitig mit ihr zusammenarbeiten“

Wenn China, Russland oder irgendein anderes Land sich so gegenüber der EU äußern würden, hätte das offizielle Brüssel Schaum vorm Mund vor Entrüstung. Die Medien würden sich darin überschlagen, eine solche Arroganz zu verurteilen und von einer (zumindest diplomatischen) Kriegserklärung reden, denn wer sich das Recht herausnimmt, die EU „in die Schranken zu weisen“, der ist nicht nur offen feindselig, sondern mischt sich auch noch in die Angelegenheiten der EU ein. Und das geht nun wirklich nicht!

Aber genau so hat sich der Außenbeauftragte der EU gegenüber Russland ausgedrückt. In der Pressemeldung der EU-Kommission zu der Gemeinsamen Mitteilung über die Beziehungen der EU zu Russland wird Borrell mit folgenden Worten zitiert:

„Unter den jetzigen Gegebenheiten scheint eine erneuerte Partnerschaft zwischen der Europäischen Union und Russland, die eine engere Zusammenarbeit ermöglicht, in weite Ferne gerückt zu sein. Wir sollten uns nun darum bemühen zu erkunden, wie die derzeitige Dynamik nach und nach in eine berechenbarere und stabilere Beziehung umgewandelt werden kann. Auf der Grundlage eines soliden gemeinsamen Verständnisses der russischen Ziele und eines auf Grundsätzen beruhenden Pragmatismus wird die EU Russland in die Schranken weisen, Grenzen setzen und gleichzeitig mit ihm zusammenarbeiten.“

Die Gemeinsame Erklärung sagt, die EU werde ihre Beziehungen zu Russland auf drei Prinzipien aufbauen:

„In die Schranken weisen,

 » Lees verder

Oostenrijkse en Duitse artsen in opstand tegen COVID-19 inentingen kinderen – Frontnieuws

19-06-21 08:16:00, © Becker1999 / Flickr (CC BY 2.0) De regeringen in Berlijn en Wenen propageren COVID-19 vaccinaties van kinderen en adolescenten tussen 12 en 15 jaar. In Oostenrijk is nu massaal verzet vanuit de medische beroepsgroep gerezen, schrijft Manfred Ulex.

De Permanente Vaccinatiecommissie (Stiko) in Duitsland wil geen inenting van kinderen tussen 12 en 15 jaar tegen COVID-19 aanbevelen. De voorzitter van de commissie, prof. dr. Thomas Mertens, is van mening dat de gegevenssituatie daarvoor niet toereikend is. De geneesheer-directeur van het Instituut voor Virologie van het Universitair Ziekenhuis van Ulm is van mening dat een vaccinatie van kinderen niet nodig is.

Stiko-lid prof. dr. Christian Bogdan heeft zich ook uitgesproken tegen een algemene inentingscampagne voor kinderen. “Een aanbeveling tot vaccinatie kan niet worden gedaan louter omdat het op dat moment sociaal of politiek opportuun lijkt”, vertelt de immunoloog uit Erlangen aan het dagblad Nürnberger Nachrichten. “Kinderen alleen maar vaccineren om anderen indirect te beschermen is geen voldoende vaccinatie-indicatie”, aldus Bogdan.

De andere leden van de Stiko staan ook achter deze beoordeling, maar de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn (CDU) blijft pleiten voor kindervaccinatie en zegt dat een aanbeveling of niet-aanbeveling van de kant van de Stiko niet bindend is. Hij gaat echter voorbij aan het feit dat een beoordeling door de Stiko wel degelijk doorslaggevend kan zijn in kwesties van aansprakelijkheid en vorderingen tot schadevergoeding.

Artsen komen in opstand

Ook in Oostenrijk is de kindervaccinatiecampagne in volle gang. Onder het motto #wirzeigenunserGesicht (wij laten ons gezicht zien) hebben nu 120 artsen zich hiertegen uitgesproken en de Artsenvereniging in een video opgeroepen hun aanbeveling te heroverwegen, omdat een solide wetenschappelijke basis daarvoor ontbreekt.

“De goedkeuring van de noodvaccinatie uit de VS vond plaats met een klein aantal deelnemers, een observatie op lange termijn is niet gegeven“, aldus initiatiefneemster Dr. Maria Hubmer-Mogg. Ze zegt dat het ook irritant was dat de dosis niet was aangepast, wat gebruikelijk is in de kindergeneeskunde.

“Kinderen krijgen dezelfde dosis als volwassenen”, zegt de huisarts uit Steiermark. Het is de “morele plicht van ouders om naar de gegevens te kijken”, roept zij op, wijzend op het lage risico van ziekte bij kinderen.

 » Lees verder

Der Nato-Gipfel, seine Ergebnisse und die russische Reaktion | Anti-Spiegel

19-06-21 08:07:00,

Die letzte Woche der Gipfeltreffen begann mit dem Gipfel der G7, auf den der Nato-Gipfel folgte. Bei allen Gipfeln der westlichen Staaten in der letzten Woche waren die dominierenden Themen Russland und China.

Der Nato-Gipfel brachte keine Überraschungen, außer vielleicht, dass die USA sich offensichtlich mit ihrem klar anti-chinesischen Kurs durchgesetzt haben. Aber das war schon vorher an den Erklärungen der EU absehbar, denn die EU ist in den letzten Wochen und Monaten auf einen offen anti-chinesischen Kurs umgeschwenkt, der auch die Wirtschaft in Europa treffen wird. Ein schon fertiges Abkommen mit China über Investitionen wurde praktisch über den Haufen geworfen und mit ihren ersten anti-chinesischen Sanktionen hat die EU sich in Peking auch keine Freunde gemacht. Dass die Chinesen auf einseitige Sanktionen aus dem Westen nicht so nachsichtig und geduldig reagieren, wie zum Beispiel Russland, war absehbar, hat in Brüssel aber trotzdem einige erschrocken.

Dass die Nato China als Bedrohung ansieht, entlarvt die Nato als das, was sie ist: Ein Instrument der USA zur Durchsetzung ihrer Ziele. China kann keine Bedrohung für die Nato sein, wenn man die Nato als das versteht, was sie angeblich und offiziell ist: Ein militärisches Verteidigungsbündnis der nordatlantischen Staaten.

China bedroht aber kein Land im nordatlantischen Raum, niemand behauptet, China wollte oder könnte Europa oder die USA militärisch angreifen. China liegt auch nicht am Atlantik, sondern am anderen Ende der Welt. Und China bedroht europäische Länder auch nicht wirtschaftlich, im Gegenteil wächst der gegenseitig Handel zum beiderseitigen Vorteil.

Chinas wachsende Macht bedroht auch die USA nicht, sondern einzig und allein den Weltmachtsanspruch der USA. Nur darum geht es, während Medien und Politik im Westen den Menschen mit Phrasen über Menschenrechte und ähnliches Sand in die Augen streuen. Ginge es um Menschenrechte, müsste die Nato Saudi-Arabien und andere Staaten ins Visier nehmen, bevor sie sich um China oder Russland kümmert.

Über die Ergebnisse des Nato-Gipfels habe ich schon berichtet, die Zusammenfassung finden Sie hier. Jetzt möchte ich aufzeigen, wie das offizielle Moskau die Ergebnisse des Gipfels beurteilt und habe dazu die offizielle Erklärung des russischen Außenministeriums übersetzt, die Maria Sacharova, die Sprecherin des Ministeriums, am Donnerstag abgegeben hat.

Beginn der Übersetzung:

Das Ergebnis des NATO-Gipfels, der am 14. Juni dieses Jahres in Brüssel stattfand,

 » Lees verder

Ken Jebsen – Die Legende der alternativen Medien | KenFM.de

19-06-21 08:07:00,

Heute haben wir für Dich ein Exclusiv-Interview mit Ken Jebsen. Sein vielleicht letztes Interview als “Kunstfigur” Ken Jebsen?

Ken Jebsen, der neben den Interviews bei “KenFM im Gespräch” brillierte, polarisierte auch bei Formaten wie Me, Myself and Media, und brachte mit mancher Sendung die halbe Republik gegen sich auf. Zu Recht?

Nein, denn die Politik fühlte sich unrechtmäßig in ihrer Meinungshoheit bedroht, kämpfte mit extrem unfairen Mitteln und übte Macht aus, wie in einer Bananenrepublik. Eine Demokratie, die der Polemik eines Ken Jebsen nicht gewachsen ist, ist allenfalls eine Restdemokratie.

Der Klügere gibt nach und erfindet sich neu, denn ein friedvoller Krieger kämpft mit seinem Intellekt und seiner Kreativität und so ist eins ganz sicher, KenFM, der Protagonist und die “Kunstfigur” Ken Jebsen ist sehr bald Geschichte, aber es lebe die Energie hinter der “Kunstfigur” Ken Jebsen, die uns sicher mit neuen Gedanken und einer neuen Energie erfreuen wird.

Genießen wir also eines der letzten Interviews der Kunstfigur Ken Jebsen und freuen uns auf das Neue, das kommt.

➥ Unterstütze das Filmprojekt von Kai Stuht:

➥ via Patreon: https://www.patreon.com/CreativeCaravan

➥ via Paypal: https://kai-stuht.org/paypal (Bitte Haken ENTFERNEN bei “Sie zahlen für Waren oder Dienstleistungen?” um Gebühren zu vermeiden!)

➥ via Bitcoin: bc1qjju0tuv006uhh9m209h5xr5y6qm2rjh54zuhgk

➥ via Überweisung

Kontoinhaber: Kai Stuht

IBAN: DE89430609671109046000

BIC: GENODEM1GLS

Verwendungszweck: freiwillige Zuwendung

➥ Melde dich kostenlos zum EMPTY Film & Kongress an: https://empty-film.eu

+++

KenFM jetzt auch als kostenlose App für Android- und iOS-Geräte verfügbar! Über unsere Homepage kommt Ihr zu den Stores von Apple und Huawei. Hier der Link: https://kenfm.de/kenfm-app/

+++

Abonniere jetzt den KenFM-Newsletter: https://kenfm.de/newsletter/

+++

Jetzt kannst Du uns auch mit Bitcoins unterstützen.

Bitcoin-Account: https://commerce.coinbase.com/checkout/1edba334-ba63-4a88-bfc3-d6a3071efcc8

+++

Dir gefällt unser Programm? Informationen zu weiteren Unterstützungsmöglichkeiten findest Du hier: https://kenfm.de/unterstuetzen/

Veröffentlicht am: 19. Juni 2021

Anzahl Kommentare: 11 Kommentare

 » Lees verder